star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 440 m²

    alapterület
  • 14

    szoba
  • 1 210 m²

    telek

Vételár:

289 millió Ft

Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 440 m² alapterület
  • 14 szoba
  • 1 210 m² telek

  • Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 440m²


Ár:

289 000 000 Ft

Szobák száma
14 (8 + 6)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

A III. kerületben, táborhegyen, szép zöld környezetben 4 lakásos családi ház szépen parkosított kerttel, gyönyörű panorámával, eladó.

A lakások egy közös lépcsőházból nyílnak. A földszinti két lakás 90-90 nm, a fölötte lévő két belső két szintes, lakás pedig 130-130 nm alapterületű. A házhoz tartozik még egy két állásos garázs és egy 200 nm-es tároló is.

Az ingatlan kialakítása miatt kifejezetten alkalmas nagy családoknak, de sokféle üzleti célra, cégközpontnak, vagy hosszútávú kiadásra is remek lehetőség.

Amennyiben további információra van szüksége, vagy szeretné megtekinteni, hívjon bizalommal!

HITEL IGÉNY ESETÉN segítünk Önnek megtalálni a legjobb megoldást a legalacsonyabb kamatokkal! Ingyenes előbírálat, 4 hónapig érvényes hitelígérvénnyel!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 267810


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület, Táborhegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET5375142


+36 30

Ingatlannet kód: NET5375142


Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerületi (Táborhegy) ikerház 14 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 6 félszoba). Az ikerházról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 440 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 210 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. Az ikerház ára 289 millió Ft, négyzetméter ára 656 818 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 46%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kovács Dénes referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5375142. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.