star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, III. kerület, Óbuda

  • 46 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

42,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, III. kerület, Óbuda

  • 46 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, III. kerület, Óbuda

  • 46m²


Ár:

42 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

RITKA LEHETŐSÉG!

NAPFÉNYES!

Eladó a III. kerület kedvelt részén egy 46m2-es, 1 szoba + hall, CSENDES, VILÁGOS, ERKÉLYES, jó állapotú, tégla lakás.

A lakás jó elosztású, de igény estén átalakítható! A jelenlegi kialakítás 1 szoba + hall, ABLAKOS konyha, kamra, fürdőszoba, WC, előszoba.

A tájolásnak köszönhetően az egész lakás nagyon világos, új műanyag ablakok vannak redőnnyel, a bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó.

A lakásban klíma van.

A lakás akár egy festés után költözhető, de az új tulajdonos átalakíthatja, így egy amerikai konyhás nappali + egy szobás lakás lehet az új otthona.

A fűtés konvektoros.

A lakáshoz tartozik tároló.

A környék közlekedése kiváló, a közelben óvoda, iskola, egyetem, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőségek vannak, a belváros is gyorsan elérhető.

A lakás befektetésnek is remek lehetőség, könnyen kiadható.


Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését kérem hívjon.


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület, Óbuda


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6330046


+36 20

Ingatlannet kód: NET6330046


Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerület, Óbudai téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 46 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 42,9 millió Ft, négyzetméter ára 932 609 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 31%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Schmidt Edina hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6330046. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület, Óbuda ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.