star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, III. kerület

  • 115 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Bérleti díj:

800 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, III. kerület

  • 115 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, III. kerület

  • 115m²


Ár:

800 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kiadásra kínálunk Testvérhegy tetején az erdő közelében, csendes, lélegzetelállító panorámával rendelkező, lakberendező közreműködésével felújított, 115 nm-es, nagy teraszos luxus lakást, szép, rendezett társasházban mely 3 évvel ezelőtt teljes körű felújításon esett át.


Az ingatlan 3 hálószobával, 2 fürdőszobával(melyből az egyik kádas, a másik pedig zuhanyzós),és amerikai konyhával rendelkezik.

A lakas bútorozott, a konyha gépesített (mikró, szagelszívó, mosogatógép, kávéfőző, robotporszívó, indukciós főzőlap sütő és nagy méretű energia takarékos hűtő ás mosógép). A meleg vizet bojler biztosítja, a meleget pedig padlófűtés.

A ház homlokzata szigetel, a lakásban műanyag nyilászárók vannak 2 rétegű üveggel.

A társasházban összesen 3 lakás található, a szomszédok csendesek és a társasház 1000m2-es kizárólagos kertjét egyáltalán nem használják. Kutyussal élőknek ideális.

Az apartman 2 db kizárólagos használatú felszini parkolóhellyel rendelkezik.

Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, buszmegálló 200m gyalog, Westend 15 perc autóval, erdő 2 perc gyalog.

Tulajdonosa igényes bérlőt keres hosszú távra ( minimum 6 hónap ), két havi deposittal.

2022 szeptemberétől költözhető.

Várjuk hívását!


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület, Jablonka út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6393285


+36 30

Ingatlannet kód: NET6393285


Az általad megtekintett kiadó Budapest, III. kerületi (Jablonka út) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 115 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás bérleti díja 800 ezer Ft, négyzetméter ára 6 957 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 39%-kal magasabb. Az ingatlant Pápai Gyöngyi referens az ArtsHome Invest irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6393285. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.