star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 200 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 862 m²

    telek

Vételár:

175,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 200 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 862 m² telek

  • Eladó ház Budapest, III. kerület

  • 200m²


Ár:

175 900 000 Ft

Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

III. Jablonka út egyik csendes mellékutcájában knáljuk megvételre ezt a remek helyen lévő és sok oldalú adottságokkal rendelkező ingatlant!

862 nm trapéz alakú, összközműves telek.

A telek közepesen lejtős, a magasabban lévő felén található a ház, amelyet 1986-ban építettek a jelenlegi tulajdonosai (egy család).
Az épület ikerházként ketté választott!
Mindkét fele kb. 100 - 100 nm lakóterületű, 3 szintes, 3-3 szoba, 2 konyha, 2 fürdő ... stb helyiségekből áll.
Az épület, fizikailag teljesen megosztott. Jogilag azonban nem!
A kert sem megosztott!

Elsősorban egyben történő értékesítésre kínáljuk, de megosztás után remek lehet két iker lakásnak is, közös - vagy megosztott kerthasználattal.
Átépítéssel, akár 4 lakásos társasházzá is alakítható!

Jelen hirdetés a teljes ingatlanra vonatkozik!

Tehermentes!

Hívjon, jöjjön el, nézzük meg és tegyen rá ajánlatot!

Hitelre vásárló ügyfeleinknek teljeskörű, ingyenes, bank semleges ügyintézéssel állunk rendelkezésére. Irodánk ügyvédje pedig kedvező díjszabással vállalja az adásvételi szerződés elkészítését.
Amennyiben még el kell adnia ingatlanát, kérem, tiszteljen meg bizalmával és kérje, nagy tapasztalattal rendelkező, az aktuális árakkal tisztában lévő, irodánk ajánlatát.

Sz.R. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 340988


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület, III. Jablonka út mellékutcája


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6412205


+36 20

Ingatlannet kód: NET6412205


Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerületi (III. Jablonka út mellékutcája) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 200 m², míg a hozzá tartozó teleké 862 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 175,9 millió Ft, négyzetméter ára 879 500 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 19%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szvetnyik Renáta referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6412205. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.