Kiadó üzleti Budapest, IX. kerület

  • 40 m²

    alapterület

Ár:

500 ezer Ft

Kiadó üzleti Budapest, IX. kerület

  • 40 m² alapterület

  • Kiadó üzleti Budapest, IX. kerület

  • 40m²


Ár:

500 000 Ft

Építés éve
nincs megadva
Ingatlan állapota
felújított
Rezsi
nincs megadva

Az ingatlanról:

KIADÓ, illetve a bérleti joga ÁTADÓ egy 40 (+ 80) nm-es meleg-konyhás, HACCP engedélyekkel rendelkező, 9.kerületi vendéglátó helyiségnek!

Széles, utcai üvegportáljának és elhelyezkedésének köszönhetően kiválóan alkalmas kávézó, street food étterem vagy akár cukrászda működtetésére.

A Szabadság-híd, Fővám tér, Váci utca, illetve a másik irányból a Nemzeti Múzeum vonzáskörzetében található, a budapesti belváros egyik legfrekventáltabb környékén.

Bérleti díj: brutto 500.000.-Ft./hó

Bérleti jog: netto 14.000.000.-Ft, mely tartalmazza a teljes kialakítást, berendezést, így akár azonnal nyithat az új bérlő. (Cég nélkül vagy akár céggel együtt átvehető!)

A 40 nm-es földszinti helyiséghez tartozik a pinceszinten további 80 nm-nyi felújítandó állapotban lévő ingatlan rész, amelyben felújítást követően akár további háttérkonyha, valamint öltözők, raktárak is kialakíthatók -- így az ingatlan hasznos alapterülete 120 nm-re növelhető.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!


Elhelyezkedés

Budapest, IX. kerület, Kálvin tér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5704427


Gold House Ingatlan- és Hitelcentrum

Gold House Ingatlan- és Hitelcentrum

Az iroda további hirdetései

+36 30

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5704427

Gold House Ingatlan- és Hitelcentrum

Gold House Ingatlan- és Hitelcentrum

Az iroda további hirdetései
A vendéglátói ingatlanról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 40 m². A vendéglátói bérleti díja 500 ezer Ft, négyzetméter ára 12 500 Ft, ami a Budapest, IX. kerületi átlaghoz képest 73%-kal magasabb. Az ingatlant Konkoly Szilvia referens a Gold House Ingatlan- és Hitelcentrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5704427. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.