star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó iroda Budapest, IX. kerület

  • 160 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó iroda Budapest, IX. kerület

  • 160 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó iroda Budapest, IX. kerület

  • 160m²


Ár:

59 900 000 Ft

Ingatlan állapota
felújítandó
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

Budapesten, a IX. kerületben, a Soroksári úton kínálunk megvételre egy belső két szintes, utcafronti bejárattal rendelkező földszinti üzlethelyiséget.
Alkalmas irodának, kereskedelmi tevékenységre, az elmúlt 9 évben önkiszolgáló étteremként üzemelt sikeresen, a környező nagy számú irodákban dolgozók nagy örömére. A felső szint betonfödémes, mindkét szinten mellékhelyiségekkel, jól alakíthatóan.
Az ingatlan alapterülete 83 nm, a hasznos pedig 160 nm. A laminált padló jó állapotú, de az ingatlan egyértelműen felújítást igényel.

A társasház rugalmas, rendezett, az utcafront jól hasznosítható reklámtáblával is. Egy igazán forgalmas és jó helyen elhelyezkedő ingatlant kínálunk, a közelben áll meg a 2-es villamos is, valamint körülbelül 10 perc sétára van a 4-6 vonala.

Figyelem! Az adatok megbízónktól kapott adatok alapján készültek, pontosságáért felelősséget nem tudunk vállalni.
Az iroda legfrissebb, aktuális kínálatát a HOUSE36 saját weboldalán találja!


Elhelyezkedés

Budapest, IX. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6242109


+36 70

Ingatlannet kód: NET6242109

Az általad megtekintett eladó Budapest, IX. kerületi iroda 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az irodáról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. Parkolási lehetőség: parkoló. Az iroda ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 374 375 Ft, ami a Budapest, IX. kerületi átlaghoz képest 34%-kal magasabb. Az ingatlant Lajkó Tamás referens a HOUSE36 Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6242109. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.