star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, V. kerület, Belváros

  • 181 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

179,8 millió Ft

Eladó lakás Budapest, V. kerület, Belváros

  • 181 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó lakás Budapest, V. kerület, Belváros

  • 181m²


Ár:

179 800 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
4.
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
van

Az ingatlanról:

ELADÓ Budapest 5. ker. Steindl Imre utcában egy 181 m2., 4. em. felújtandó lakás. Eddig irodaként használták, de lakás céljára is kitűnő. Nagyon világos, a legtöbb ablak utcára néz. A fűtés cirko, lift van. Központi helyen van, a Parlament kb. 300 méter. A szobák száma 5, az irodai funkció miatt női és férfi WC is van mosdóval. A lakás elrendezése kiváló, könnyű átalakítani saját elképzelés szerint. A ház belső udvarát a közelmúltban teljesen és nagyon szépen felújították. Az utcai homlokzatot 2011-ben újították fel. Irányár 179,8 mFt.
In Budapest the 5th district, Steindl Imre street, a 180 sqm property for sale as an office, but also in need of excellent renovation for the purpose of housing, is for sale. Most of windows has a street view, is very bright and has good facilities. It is heated by a Wolf circulating boiler. The building has an elevator, 4th floor. Its location is excellent, Kossuth Square, Parliament 300 meters.


Elhelyezkedés

Budapest, V. kerület, Belváros, Steindl Imre utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6247586


Az általad megtekintett eladó Budapest, V. kerület, belvárosi (Steindl Imre utca) téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 181 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 179,8 millió Ft, négyzetméter ára 993 370 Ft, ami a Budapest, V. kerületi átlaghoz képest 39%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Zoltán Szombathy hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6247586. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, V. kerület, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.