star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Budapest, V. kerület

  • 100 m²

    alapterület

Bérleti díj:

1 millió Ft

Kiadó iroda Budapest, V. kerület

  • 100 m² alapterület

  • Kiadó iroda Budapest, V. kerület

  • 100m²


Ár:

1 000 000 Ft

Az ingatlanról:

Kiadásra kínálunk Budapest 5. kerületében, a Váci utcában, az Anna Presszó Kávézó felett, a Vörösmarty tér közelében , igazi belvárosi környezetben egy 100 nm nettó alapterületű irodát, a rendezett, liftes társasház magas emeletén.

Az ingatlan 4 külön bejáratú helyiséggel , tárgyalóval, előtérrel , teakonyhával, és egy toalettel rendelkezik.

A teljes üzemeltetési költség: 78000 Ft mely tartalmazza a fűtést, vizet, portaszolgálatot, szemét szállítás, évi 2 fertőtlenítést, lift üzemeltetést és az épület takarítását.

Központi elhelyezkedésének köszönhetően tömegközlekedéssel is jól megközelíthető!( metro3, buszok)

Két havi kaucióval. Azonnal költözhető.

Várjuk Hívását!


Elhelyezkedés

Budapest, V. kerület, Türr István utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6428014


+36 30

Ingatlannet kód: NET6428014

Az irodáról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m². Az iroda bérleti díja 1 millió Ft, négyzetméter ára 10 000 Ft, ami a Budapest, V. kerületi átlaghoz képest 48%-kal magasabb. Az ingatlant Pápai Gyöngyi referens az ArtsHome Invest irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6428014. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, V. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.