Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 43 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Ár:

65,7 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 43 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VI. kerület

  • 43m²


Ár:

65 700 000 Ft

Építés éve
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
nincs megadva
Fűtés
egyéb
Parkolás
nincs megadva
Fal építési anyaga
nincs megadva
Légkondícionáló
nincs megadva
Lift
van

Az ingatlanról:

Egyedi lehetőség!
10 db 24-81 m2 közötti extra kivitelezésű lakásokat kínálunk 2021 év végi költözéssel. Már leköthetőek 3 millió Ft-tal. Októbertől szerződés kötés és szakaszos fizetés .
A lakások listáját, alaprajzát, a fizetési ütemezést és árakat a képek között találja.

Hívjon bármikor, kérdezzen, segítek.

A projekt tárgyát képező ingatlan a Dessewffy utca környékén lévő, zártsorú beépítésű, 1905-ben épült társasház. Teljesen alápincézett, eredetileg földszint plusz két emelet magasságú. A meglévő épületen létesülő új beépítéssel két hátrahúzott szint jön létre, melyek tömege hátraléptetett, így az utcafronton délkeleti és délnyugati tájolású teraszok épülnek. A létrejövő lakásokhoz közös használatú tetőterasz csatlakozik.
A lakásokhoz a kényelmes feljutás üvegfalú lifttel biztosított.
A külső falazat 20 cm vastag monolit vasbeton, melyre színezett fém vértezetű hőszigetelő paneleket rögzítenek. A belső elválasztó falak lakáson belül 10 cm vastagságú kerámia válaszfallapból készülnek, míg a lakáselválasztó falak 20 cm vastag hanggátló mészhomok téglából készülnek.
A lakásokhoz tartozó teraszok Wpc burkolattal ellátottak. A teraszokat 90 cm magas vonalmenti megfogással rögzített, kétrétegű (2*0,75) biztonsági üvegkorlát zárja.
A nyílászárók háromrétegű hőszigetelő üvegezésű fém nyílászárók. Az üvegezett szakasz a felsőbb szinteken a 45 fokos síkra felfordul, így a lakásokból az ég felé is kilátás nyílik
A használati melegvíz előállítása, a hűtés és a fűtés egyaránt központi rendszerű, hővisszanyerős hőszivattyúval előállított. A hőszivattyú a levegőből fordított hűtőgépként nyeri a szükséges hőt, az így előállított hőmennyiséget az épületbe szállítja. Károsanyag kibocsátás nélkül, környezetkímélően üzemelnek, a működésükhöz szükséges energia kiegészítését elektromos áramból nyerik. A hőszivattyú kültéri egységei a tetőszinten elhelyezettek, zajvédő zsalukkal.
Ugyan a használati melegvíz és a fűtés-hűtés központilag előállított, minden egységhez egyedi mérő tartozik.

Egyeztetni szeretne a beruházóval, foglalózna, hívjon, segítek.

A környékről:

Budapest patinás negyedében, frekventált környezetben egyedi panorámával rendelkező lakásokat kínálunk. Két emeletes korhű pesti ház tetőtér ráépítése során kialakított plusz két szinten.


Helyiségek

Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, VI. kerület, Dessewffy utca környékén


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5595281


Borbásné Muschitz Mária

Borbásné Muschitz Mária

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5595281

Borbásné Muschitz Mária

Borbásné Muschitz Mária

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, VI. kerületi (Dessewffy utca környékén) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 43 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 65,7 millió Ft, négyzetméter ára 1 527 907 Ft, ami a Budapest, VI. kerületi átlaghoz képest 39%-kal magasabb. Az ingatlant Borbásné Muschitz Mária referens a Balla Ingatlan - XVI. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5595281. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.