star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó lakás Budapest, VI. kerület

  • 102 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Bérleti díj:

410 ezer Ft

Kiadó lakás Budapest, VI. kerület

  • 102 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Kiadó lakás Budapest, VI. kerület

  • 102m²


Ár:

410 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Rezsi
30 ezer Ft
Emelet
4.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Lift
van

Az ingatlanról:

A Jókai téren kiadó egy 102 nm-es frissen felújított, igényesen bútorozott és teljesen gépesített lakás. Az ingatlanban található egy tágas nappali, konyha és étkező, valamint 2 db külön nyíló szoba amelyekhez egy - egy fürdőszoba is tartozik.
Lakás nagyon jó állapotú, a felújítás során, minden helyiséget minőségi burkolatokkal és bútorzattal szereltek fel, ezzel biztosítva a lakók kényelmét.

A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, közelben a 4-6-os villamos és számos buszmegálló is, ezáltal a lakásról tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető Budapest bármelyik pontja. A lakásról kilépve számos bevásárlási és szórakozási lehetőség elérhető.

A bérlet határozott egy év, amely később hosszabbítható. 1 havi bérleti díj plusz két havi kaució szükséges. Kisállat nem hozható.
Beköltözés előtt munkáltatói igazolást kérünk. A lakás a szerződéskötés után akár azonnal is költözhető.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését keressen bizalommal és költözzön be még ma!


Elhelyezkedés

Budapest, VI. kerület, Jókai tér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6233092


Az általad megtekintett kiadó Budapest, VI. kerületi (Jókai tér) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 102 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás bérleti díja 410 ezer Ft, négyzetméter ára 4 020 Ft, ami a Budapest, VI. kerületi átlaghoz képest 33%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Suki Ervin referens a Pozsonyi Gábor irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6233092. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.