star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 152 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

135 millió Ft

Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 152 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, VII. kerület

  • 152m²


Ár:

135 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1905
Emelet
1.
Szobák száma
4
Fűtés
gáz (egyedi)
Lift
van

Az ingatlanról:

Budapest egyik leg keresettebb részén, VII. Dohány utcában
megvételre kínálunk egy első emeleti 152 négyzetméteres négy szobás polgári lakást . A szobák beosztása adta lehetőségként le lett választva egy 32 m2-es összkomfortos galériás külön bejárattal rendelkező lakrész, mely jelenleg bérlőnek van kiadva. A meglévő 120 m2-es 3 szobás összkomfortos lakás - egy hrsz van - a leválasztott kisebbik hányaddal együtt felújításra került, a villanyvezetékek a lakóépületi vezetékekkel együtt 2021-ben lett kicserélve. A házban rövidtávú Rbnb
ingatlan kiadás engedélyezett és a közeli "Buli negyed" még vonzóbbá teszi a lakóingatlant. Elsősorban befektetésre ajánljuk, mert a három szobát külön - külön leválasztva három összkomfortos lakás alakítható ki egy hrsz alatt, és a már leválasztott szobával együtt négy különálló lakás adható ki. A lakóingatlant a piaci ár alatt kínáljuk, mivel a 120 m2-es részen haszonélvezeti jog van bejegyezve egy 87 éves személynek, aki nem lakik életvitelszerűen a lakásban. A haszonélvezetről személyes megbeszélés alkalmával bővebb felvilágosítást adunk. A környék infrastruktúrája kitűnő, kulturális és bevásárlási lehetőségei jók, pár percre található Közép-Európa legnagyobb Zsinagógája is.

A környékről:

Jó infrastruktúrával rendelkező környezet


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Hall
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, VII. kerület, Dohány utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6283529


Balla Ingatlan - Érd, Diósd, Tárnok, Százhalombatta

Balla Ingatlan - Érd, Diósd, Tárnok, Százhalombatta

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, VII. kerületi (Dohány utca) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 152 m². További jellemzői: az építés éve 1905, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 135 millió Ft, négyzetméter ára 888 158 Ft, ami a Budapest, VII. kerületi átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Balogh Attila referens a Balla Ingatlan - Érd, Diósd, Tárnok, Százhalombatta irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6283529. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, VII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.