star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Péterhegy

  • 78 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

98,88 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Péterhegy

  • 78 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Péterhegy

  • 78m²


Ár:

98 880 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2020
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
nincs
Lift
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Kulcsrakész lakások eladók a Péterhegyi Lakóparkban!

A lakópark 12 épületből áll, mindegyik 3 emeletes, liftes. A lakóházak különböző elrendezésűek és fekvésűek, hogy a lakáskínálat minden igényt kielégítő választási lehetőséget biztosítson új tulajdonosai számára. Az épületek fűtése házközponti fűtéssel megoldott, a tetőn szolár panelekkel kiegészítve, hogy a lakások rezsije még kedvezőbb legyen. A gyermekes családokra is gondolva közösségi tér kerül kialakításra a teljesen körbekerített, parkosított területen. A középső épületben egy orvosi rendelő és portaszolgálat is kialakításra kerül. A lakópark mindkét felén villamosmegálló található, így a tömegközlekedés is megoldott.
A lakások magas minőségben kivitelezve kerülnek átadásra, a burkolatok egyéni ízlés szerint választhatók. A klíma előcsövezés és a konyhai kiállások kialakításra kerülnek minden lakásban. A szomszédos telken teniszközpont üzemel!
Valamennyi lakáshoz lehetőség van mélygarázs parkolóhely és tárolóhely vásárlására is!

A hirdetésben szereplő lakás az A épület földszintjén található, amerikai konyhás nappali +2 hálószobás elrendezésű két terasszal. Mindegyik szobájához terasz kapcsolódik! Alapterülete 69,45 m2 + 16,62 m2 erkély.
Ugyanez az alapterületű lakás az első és második emeleten illetve az L épületben is megvásárolható!

Várható kulcsrakész átadás 2022. december.
Áraink megegyeznek a kivitelezőével!

A feltöltött fotók a már eladásra került lakásokban készültek mintának és ötletadónak!

Amennyiben más elrendezésű vagy alapterületű lakást keres, forduljon hozzám bizalommal, a lakóparkban épülő összes lakásról rendelkezem információval! alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, külön fürdő és wc, parkosított udvar, prémium anyagok, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, zöld övezet, padlófűtés, amerikai konyha, klíma, külső hőszigetelés, napkollektor, új villamoshálózat, napvédő rolók, kertkapcsolat, garázs lehetőség
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Péterhegy, Budapest 11. kerület, Péterhegyi út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET5712968


+36 30

Ingatlannet kód: NET5712968


Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerület, péterhegyi (Budapest 11. kerület, Péterhegyi út) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 78 m². További jellemzői: az építés éve 2020, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 98,88 millió Ft, négyzetméter ára 1 267 692 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Német Máté referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5712968. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület, Péterhegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.