star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad

  • 49 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad

  • 49 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Sasad

  • 49m²


Ár:

49 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1972
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Budapest 11. kerületében, az M1/M7 autópálya bevezetőjénél eladó egy két szobás, felújítandó tégla lakás.

A dél-keleti fekvésű lakás egy 2 emeletes ház első emeletén található.
Alapterülete: 49 nm + erre jön a 7 nm-s tágas, mindkét szobából megközelíthető erkély.

Bár lakható, de felújítás előtt áll: nyílászárók cseréje, villanyhálózat újrahúzása, illetve esztétikai felújítás szükséges.

Annak ellenére, hogy a lakás forgalmas helyen található, de már a régi faablakokkal sem hangos, hát majd az ablakcsere után.
A meleget konvektorok biztosítják, de kéménybélés után gáz cirkó is beépíthető az ingatlanba.

Mivel a házon reklámtábla lett elhelyezve, így a közös költség éves szinten 18.000 Ft.

Ami hatalmas érték, az a lakáshoz tartozó garázs illetve előtte található, zárt kerten belül elérhető kocsibeálló (ezek értéke a környéken alsó hangon 5-7M Ft).

A lakás kocsival és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, boltok elérhető távolságra vannak, így akár saját részre, akár befektetésnek is kiváló. alacsony fenntartás, jó közlekedés, külön fürdő és wc, udvari gépjárműbeálló lehetőség, erkély, garázs lehetőség
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Sasad, Budapest 11. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6292949


+36 30

Ingatlannet kód: NET6292949


Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerület, sasadi (Budapest 11. kerület) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 49 m². További jellemzői: az építés éve 1972, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 018 367 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 20%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horváth Fruzsina referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6292949. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület, Sasad ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.