star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 75 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

64,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 75 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület

  • 75m²


Ár:

64 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Fűtés
elektromos
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Megvételre Kínálok A Tétényi Úton Egy Közepes Állapotú, 75 M2-Es, 2 Szobás, Kertkapcsolatos, Világos, Átalakítható, Jól Kiadható, Jó Elosztású Lakást!

Rendkívül frekventált, de mégis zöldövezeti környéken található, egy 1960-as években épült, 2 szintes, 4 lakásos, tégla építésű ház földszintjén.
Délkeleti fekvésének köszönhetően a délelőtti órákban szép napos.

Az ingatlan közepes, felújítandó állapotú. 2 nagy egybe nyíló szobából áll, egyik 22, másik 17 m2, egy ablakos, étkezős konyhája és egy ablakos fürdőszobája van. Igény szerint könnyedén kialakítható egy amerikai konyhás nappali, így nappali + 2 hálószobás lenne. Jelenleg bérlik az ingatlant, a felmondási idő 1 hónap. Belmagasság 270 cm. Közvetlen kertkapcsolat nyílik a saját 90 m2-es kertre. Kocsibeálló is kialakítható.

Fűtési költsége egyedi mérés szerint fizetendő.
Tartozik a lakáshoz 2 db 2 m2-es, saját, száraz tároló helyiség.

Per és tehermentes az ingatlan, egy tulajdonosa van és rugalmasan birtokba vehető!

Szuper elhelyezkedésének köszönhetően kiváló a tömegközlekedés a környéken, sétálva elérhető számos busz és a 4-es metró. A közelben megtalálható Feneketlen-tó, Allee, piac, egyetemek, iskola, óvoda, park, játszótér, élelmiszerboltok, edzőterem, bank, étterem, üzletek, posta, gyógyszertár, stb. minden amire szüksége van!

Felkeltettem az érdeklődését és egy jó adottságú, értékálló lakást szeretne vásárolni, frekventált, de mégis zöldes környéken?!
Hívjon bizalommal, akár hétvégén is!

Irányára 64.9 Millió Forint!

A környékről:

Frekventált, zöldes


Helyiségek

Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Tétényi út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6370530


Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6370530

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerületi (Tétényi út) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m². További jellemzői: a fűtés típusa elektromos. A téglalakás ára 64,9 millió Ft, négyzetméter ára 865 333 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 32%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Oszter Károly referens a Balla Ingatlan - XI. és XXII. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6370530. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.