star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Kelenföld

  • 140 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

175 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Kelenföld

  • 140 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XI. kerület, Kelenföld

  • 140m²


Ár:

175 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1955
Emelet
földszint
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

A beltér:

XI. ker. ALLEE KÖZELÉBEN, kifogástalan állapotú polgári társasházban, luxus kivitelezésű "kettő az egyben" LAKÁS - IRODA- RENDELŐ eladó!

Akár két generációsnak is nevezhető, de többféle funkcióra, lakásnak, irodának, orvosi rendelőnek is alkalmas ingatlan.

Közös előtérből két önálló lakás nyílik, külön mérőórákkal felszerelve. A kisebb lakás 39 nm-es, egyszobás, a nagyobbik 101 nm-es NAPPALI + 2 HÁLÓSZOBÁS erkélykapcsolatokkal. A tágas, kényelmes tereket egész napszakban a természetes fény teszi még otthonosabbá.
Felszereltségük első osztályú, a minden igényt kielégítő beépített anyagok és megoldások teszik még szerethetőbbé az ingatlanokat. Világos és teljesen csendes lakás, 4 rétegű nyílászáróinak köszönhetően!
A beépített teljes konyhai gépezettel ellátott stílusos konyhabútorok, a fürdőszobák bútorzata, a padlófűtés kiépítése a hideg burkolatok alatt, az elektromosan működtetett alumínium redőnyök, a parkettás szobákban lévő radiátorok esztétikus bútor hatású takaró elemei, a nagyobb lakásban lévő légkondicionáló berendezés, stb. mind komfort és kényelem érzését szolgálja. A lakáshoz tartozik egy 12 nm-es tárolóhelyiség is!

Kiváló lokáció, bel-Buda, pesti Belváros felé néhány perc alatt el lehet jutni!
Kiváló lehetőség, akár hosszútávú befektetésre is!
Az ingatlan kínálati ára: 175 M Ft!


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Kelenföld


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6489943


IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6489943

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerület, kelenföldi téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m². További jellemzői: az építés éve 1955, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 175 millió Ft, négyzetméter ára 1 250 000 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hosszú Levente referens az IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6489943. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület, Kelenföld ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.