Eladó lakás Budapest, XII. kerület, Krisztinaváros

  • 158 m²

    alapterület
  • 6

    szoba

Ár:

99,38 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XII. kerület, Krisztinaváros 1. kép Eladó lakás Budapest, XII. kerület, Krisztinaváros 2. kép Eladó lakás Budapest, XII. kerület, Krisztinaváros 3. kép Eladó lakás Budapest, XII. kerület, Krisztinaváros 4. kép Eladó lakás Budapest, XII. kerület, Krisztinaváros 5. kép Eladó lakás Budapest, XII. kerület, Krisztinaváros 6. kép Eladó lakás Budapest, XII. kerület, Krisztinaváros 7. kép Eladó lakás Budapest, XII. kerület, Krisztinaváros 8. kép Eladó lakás Budapest, XII. kerület, Krisztinaváros 9. kép Eladó lakás Budapest, XII. kerület, Krisztinaváros 10. kép Eladó lakás Budapest, XII. kerület, Krisztinaváros 11. kép Eladó lakás Budapest, XII. kerület, Krisztinaváros 12. kép Eladó lakás Budapest, XII. kerület, Krisztinaváros 13. kép Eladó lakás Budapest, XII. kerület, Krisztinaváros 14. kép Eladó lakás Budapest, XII. kerület, Krisztinaváros 15. kép Eladó lakás Budapest, XII. kerület, Krisztinaváros 16. kép

Eladó lakás Budapest, XII. kerület, Krisztinaváros

  • 158 m² alapterület
  • 6 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XII. kerület, Krisztinaváros

  • 158m²


Ár:

99 380 000 Ft

Építés éve
1925
Emelet
2.
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs megadva
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs megadva
Lift
van

Az ingatlanról:

Eladó egy hatalmas, napsütötte, 2. emeleti, két utcára néző saroklakás a Böszörményi úton, kiváló közlekedésnél. A Széll Kálmán térre tartó 59-es villamos, 105-ös busz közvetlen közelben áll meg. Szerény díjú irodámnál a vevő is legolcsóbban vásárolhatja meg az ingatlant, miközben a tulajdonos is pénzénél marad, érdemes tehát engem választania.

Mind lakhatásra, mind üzleti célra kiváló lakásról van szó, ezt nem részletezném, ilyesmit untig leírnak minden ingatlannál, de itt valóban igaz, elég csak ránézni a mellékelt alaprajzokra és figyelembe venni a lokációt. A rajzok tanulmányozását különösen javaslom, hiszen nem csak tájékoztató jellegűek, hanem pontos képet adnak a hatalmas lakás méreteiről, tereiről és a benne rejlő lehetőségekről. Nyilván olyanokról is, ami a három rajzon nem szerepel, de még ugyanolyan alkalmas lehet, kinek-kinek igénye szerint.
AZ ELSŐ: a jelenlegi állapotot mutatja, amikor a teljes területet nem is lakják, és két, különálló lakássá alakították (Gáz és villanyóra is leválasztva, víz a közös költségben, ami egyébként több mint baráti, a ház egyéb bevételei miatt!)
A MÁSODIK: a két külön bejáratú lakás szisztéma fejlettebb és a teljes területet felhasználó módját mutatja be. (Bérbeadásnál nyilván ez hoz több pénzt, de közeli családtagok együtt, de mégis külön lakhatására is ez a verhetetlen megoldás.)
A HARMADIK: maga a teljes lakás, egyben, ami így alkotja a klasszikus nagypolgári életteret. Ezen némileg módosítottunk a mai igények szerint, hogy eggyel több lakóhelyiség jöjjön létre, és mindegyik külön megközelíthető módon.
A lakás felújítandó. Megújításra vár a víz - és villanyhálózat, valamint a fűtés (bár jelenleg is mindkettőben komfortos, radiátoros fűtés van, az egyikben cirkó, a másikban régi gázkazán). Az ablakok hő átbocsátása azonban már megfelelő, az utólag beépített hőszigetelő üvegek segítségével. Így a régi, polgári feelinget árasztó nyílászárókat nem kell, hogy a lecserélés réme fenyegesse.
Bármilyen felújítással, átalakítással kapcsolatos kérdésükre a helyszínen is azonnal igyekszem választ adni, 25 éves felújítói tapasztalattal a hátam mögött.

A ház szép állapotú, klasszikus, polgári miliőjű, két lifttel és az udvar felé is nagy, szabad, napsütötte belső térrel. A Böszörményi út tervezett sétáló utcává alakításnál önkormányzati pénzből, vagy támogatásával várható egy külső tatarozás, de a homlokzat most is hibátlan. A belső részeket, ahogy a képeken is látszik, néhány éve tatarozták, a külső folyosókat pedig járólapozták.
A 158 nm-es lakás közös költsége, a vízdíjjal együtt (vízóra nincs), mindössze 24.000 Ft! Ezt a ház kiadó üzlethelyiségeiből és lakásaiból befolyó bérleti díjak teszik lehetővé.

Várom érdeklődésüket.
ÚJBUDAI SAKULOR INGATLANKÖZVETÍTŐ
ÁLLOK RENDELKEZÉSÉRE :
- Szerény, az árat legkevésbé terhelő díjazásommal, hogy nálam a vevő a mindig legjobb pozícióba kerülhessen, miközben az eladó is pénzénél marad.
- Gyakorlott ingatlanfelújító szakértőként, akár azonnali, helyszíni ta


Elhelyezkedés

Budapest, XII. kerület, Krisztinaváros, Böszörményi u.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5513458


Sakulor Ingatlanközvetítő Bt.

Sakulor Ingatlanközvetítő Bt.

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Az Ön által megtekintett eladó Budapest, XII. kerület, krisztinavárosi (Böszörményi u.) téglalakás 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 158 m². További jellemzői: az építés éve 1925, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 99,38 millió Ft, négyzetméter ára 628 987 Ft, ami a Budapest, XII. kerületi átlaghoz képest 31%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sakulor Ingatlanközvetítő Bt. hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5513458. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.