Eladó földterület Budapest, XII. kerület, Istenhegy

  • 2 045 m²

    telek

Ár:

179 millió Ft

Eladó földterület Budapest, XII. kerület, Istenhegy

  • 2 045 m² telek

  • Eladó földterület Budapest, XII. kerület, Istenhegy


Ár:

179 000 000 Ft

Az ingatlanról:

TELEK HELYSZÍNE:
Buda XII. kerületének legelegánsabb részén, gyönyörű ősfás környezetben, Istenhegy – Diósárok városrészben található az ingatlan. A közlekedés mind autóval, mind tömegközlekedéssel (21-es, 21A és 212-es jelzésű busz) ideális. Buda főbb pontjait, mint például a BAH- csomópont és a Széll Kálmán tér 15 perc alatt elérhetjük, ahonnan a pesti belváros is percek alatt elérhetővé válik. Karnyújtásnyira található az Istenhegyi úton egy CBA Príma, ahol a mindennapos bevásárlás lehetséges. A közelben található több iskola, mint például a Budapest British International School és a Budapesti Német Iskola is.

TELEK JELLEMZŐI:
Az 2045 négyzetméteres belterületi építési telek a jóváhagyott kerületrész szabályozás szerint (korábban L6/A-XII/Sz1), jelenleg Lk-2/XIX-7 övezeti besorolású. A telek téglalap alakú, aljától a tetejéig 20 métert emelkedik. A rengeteg zöldnek köszönhetően tiszta és friss a levegő.

KÖZMŰVEK:
- víz: az utcában, a telek elött
- villany: az utcában, a telek elött
- gáz: az utcában, a telek elött
- csatorna: az utcában, a telek elött

ÉPÍTÉSI ÖVEZET SZABÁLYOZÁSI HATÁRÉRTÉKEI:
- Beépíthetőség mértéke: 10%
- Legnagyobb megengedett építménymagasság: 6,5 m
- Szintterületi mutató: 0,25
- Zöldfelület: min. 80%
- Terepszint alatti beépíthetőség: max. 30%

TELEK MÉRETE:
Teljes méret: 2045 nm

MEGVALÓSÍTHATÓ ÖTLETEK:
Az ingatlan elhelyezkedése, mérete és adottságai alapján kiválóan alkalmas maximum 4 lakásos társasház építésére. Legnagyobb beépíthető alapterület 204,5 nm, legnagyobb beépíthető összterület 511,25 nm.

Ár: 179 MFt


Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!
Lotus House Buda weboldala

Lotus House azonosító: 458


Elhelyezkedés

Budapest, XII. kerület, Istenhegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5733055


Lotus House - I-II-XI-XII. kerület

Lotus House - I-II-XI-XII. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Mutasd

Ingatlannet kód: NET5733055

Lotus House - I-II-XI-XII. kerület

Lotus House - I-II-XI-XII. kerület

Az iroda további hirdetései
A telekről 7 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 2 045 m². A telek ára 179 millió Ft, négyzetméter ára 87 531 Ft, ami a Budapest, XII. kerületi átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Keresztesi Péter referens a Lotus House - I-II-XI-XII. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5733055. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.