star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 225 m²

    alapterület
  • 7

    szoba

Vételár:

258 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 225 m² alapterület
  • 7 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XII. kerület

  • 225m²


Ár:

258 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2021
Emelet
földszint
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Luxuslakás eladó a XII. kerület egyik legfrekventáltabb, központi, de mégis csendes részén egy felújított, 4 lakásos társasházban az Orbán térhez közeli mellékutcában.
A társasházról:
- 1541 m2-es saroktelken elhelyezkedő társasházban a beruházó cég nagy alapterületű (belső kétszintes, illetve teljes szintet elfoglaló) lakásokat alakított ki, amelyek egymástól jól szeparáltak,
- az épület külső felújítása minimál stílusban megtörtént,
- teljes külső dryvit szigetelésen esett át (Baumit homlokzat),
- 3 garázs a saját udvaron belül helyezkedik el, valamint 3 zárt kocsibeálló szintén a telken belül,
- kiváló közlekedésnél fekszik, mégis zöldövezetben.

Ez a lakás az eladó ingatlanok közül a LEGNAGYOBB ALAPTERÜLETŰ, 225 m2-es belső 2 szintes lakás, amihez SAJÁT KERTRÉSZ, 2 TERASZ, 1 TOVÁBBI ERKÉLY, valamint TÁROLÓ is tartozik.
Az alaprajzon LILA SZÍNNEL JELÖLT lakás, amely a földszint és az 1. emeleten található a domborzati adottságokból eredően.
- garázs és kocsibeálló is vásárolható hozzá, mindkettő zárt, telken belüli
-a lakás befejezés előtti állapotban van, így új tulajdonosa a teljes kialakítást a saját ízlése szerint valósíthatja meg
- a lakás három oldalra is néz, így mindig napos, nagy terek, impozáns belmagasság jellemzi
-kertkapcsolatos nappali-étkező-konyha nagy erkélyajtókkal, különösen ideális családosok részére,
-további 4 hálószoba, ebből 2 szintén kertkapcsolatos (saját intim kertrészre nyíló)
- minden nyílászáró új (távirányítóval vezérelhető redőnyökkel!)

A hatalmas lakás jelenleg egybenyitott, de könnyen egy nagyobb és egy kisebb részre osztható - ezek ráadásul JOGILAG IS KÜLÖN egységet képeznek, külön albetéten szerepelnek.
Szétválasztás esetén a kisebb, külön bejárattal rendelkező rész AKÁR IRODÁNAK, RENDELŐNEK, VAGY FELNŐTT GYEREK LAKRÉSZÉNEK is kialakítható.
A domborzati viszonyoknak köszönhetően az alsó szint földszintnek felel meg, az itt található 3 helyiség alacsonyabb m2 árat jelent. Ezt a részt akár további hálószobának, de akár szaunának, dolgozó-, vendégszobának, vagy házi edzőteremnek is kialakítható.
A közös tulajdonból hozzátartozó tulajdoni hányad összesen 265/1000.A lakáshoz tartozik egy 6,87 m2-es tároló a pincében.

A lakás rugalmasan megtekinthető, a befejezése is azonnal elkezdődhet, további engedély vagy más hatósági eljárás már nem szükséges.A társasház többi lakása is eladó (így a földszinti SÁRGA SZÍNNEL JELÖLT lakás óriási saját kerttel), de a teljes társasház egyben, projektént is.

EGYÉB PARAMÉTEREK:
- a közelben több ismert nemzetközi iskola (Osztrák-Magyar Iskola 600 méter, az Britannica International School 300 m), ezért családosoknak különösen ideális, de kiadásra/külföldiek körében is keresettek az ingatlanok,
- szolgáltatások, boltok a környéken séta távolságra,
- Normafa autóval pár perc, számos sportolási lehetőséggel,
- bevásárlási lehetőség, üzletközpont és benzinkút alig 550 méterre található,
- MOM Park, Hegyvidék Bevásárlóközpont, Mammut a környéken.

A társasház rendezett jogi és tulajdoni viszonyokkal rendelkezik, társasházi alapító okirat aláírásra került, a beruházó a társasház többségi tulajdonosa.

ÁRSZABÁS – több lehetőség:
1.A lakás a JELENLEGI KÉSZÜLTSÉGI FOKON eladó 289 millió forintért
2.Ha a vevő szeretné, akkor a beruházó vállalja a KULCSRAKÉSZ BEFEJEZÉST a vevő igényei és kívánsága szerint. Ebben az esetben a végleges árra nézve külön árajánlat készül a kívánt kialakításnak megfelelően.


Elhelyezkedés

Budapest, XII. kerület, Bartha utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6208232


+36 70

Ingatlannet kód: NET6208232


Az általad megtekintett eladó Budapest, XII. kerületi (Bartha utca) téglalakás 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 225 m². További jellemzői: az építés éve 2021, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 258 millió Ft, négyzetméter ára 1 146 667 Ft, ami a Budapest, XII. kerületi átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dr. Delcsev Gabriella referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6208232. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.