star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 100 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

199,99 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 100 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIII. kerület

  • 100m²


Ár:

199 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

13. kerületben ELADÓ egy frissen, magas minőségben felújított,100 nm-es, 3 szobás, tágas, világos lakás.

Az ingatlan a társasház első emeletén található. A társasház rendezett, a lépcsőház és a kapualj tisztasági festésen esett át..

Két hálószoba és két fürdőszoba lett kialakítva, illetve hatalmas nappali, konyha  étkezővel, ezzel is sokkal világosabbá, tágasabbá és hangulatosabbá téve a teret. A nappaliban és a hálószobákban az egyedileg ide tervezett és gyártott gipszmennyezet aprólékos kézimunka eredménye. A tervezők nagy hangsúlyt fektettek a terek minél praktikusabb kihasználásra, s így az egyedileg ide tervezett és gyártott exkluzív bútordarabok sok rakodófelületet biztosítanak.

A berendezést és a dekorációt egyszerű formák és otthonosság érzését kiváltó pasztelltónusok jellemzik, amelyek modern, elegáns összképet adnak, kerülve a zsúfoltságot.

A konyha modern, gépiesített (Gorenje Oraito) és több tárolási lehetőség is biztosított. A bútorokat magasfényű frontok és karakteres munkalapok jellemzik. A konyha meghatározó része a konyhasziget is, mely szintén egyedi tervek alapján készült.

A fürdőszobákban kiváló minőségű szaniterek (Grohe, Villeroy& Boch) és a lakás stílusához illő olasz design burkolatok (Marazzi) kerültek.
A nappaliban és hálószobákban smart TV-k , 5.1-es házimozi rendszer, illetve klímák került beépítésre. A lakást neves designerek dekorációi (Kare, Bo Concept, Einholtz stb.) teszik igazán modern hangulatúvá.

 

Ár: 199.99 millió Ft

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Utcára.


Helyiségek

Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XIII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6386812


City Cartel, 12. kerület

City Cartel, 12. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6386812

City Cartel, 12. kerület

City Cartel, 12. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XIII. kerületi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 199,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 999 900 Ft, ami a Budapest, XIII. kerületi átlaghoz képest 38%-kal magasabb. Az ingatlant Papp Gabriella referens a City Cartel, 12. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6386812. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.