star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület, Lőportárdűlő

  • 35 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

60,05 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIII. kerület, Lőportárdűlő

  • 35 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIII. kerület, Lőportárdűlő

  • 35m²


Ár:

60 057 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2022
Emelet
1.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs
Lift
van

Az ingatlanról:

Igazi luxus a XIII. kerület közkedvelt, csendes részén, mégis közel a Róbert Károly körúthoz.
Néhány hónapon belül elkészülve várja Önt 1, 2, és 3 szobás lakásaival ez a luxus szinten kivitelezett társasház. Saját részre és befektetésnek is ideális választás.

A lakásokhoz impozáns méretű teraszok tartoznak, melyek fém rögzítésű üveg erkélykorlátokkorlátokkal felszerelt.
A Társasházhoz füvesített zöldövezet biztosítja a lakók nyugodt pihenését.
Ajánlom azoknak a családoknak akik a nyugodt de a városhoz mégis közeli környezetet preferálják, illetve azoknak is akik magas hozamot biztosító befektetést keresnek.

A 105-öss I. emeleti lakás méretei:

Összterület 39.35 m2
Előtér 3.35m2
Konyha 3.45 étkező 1.50 m2
Nappali 16.05m2
Szoba 19.99 m2
Fürdő 4.10m2
WC 1.33 m2

Loggia 9.76m2

A kivitelező az eddigi beruházásaihoz hasonló igényességgel, gondos tervezéssel, a funkcionalitás előtérbe helyezésével, magas szintű kivitelezési hagyományait folytatva építi fel a társasházat.
A lakások hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszerrel, hőmennyiség mérővel illetve a mai kor elvárásainak megfelelő gépészettel felszereltek. Az épület AA energetikai besorolású, mely akár 40%-kal csökkentett energia fogyasztású.

Az épület összesen 6 szintes: pince+ földszint, melyben autóbeállókat és tárolókat alakítanak ki.
A lakások mellé a pinceszinten vagy a földszinten megvásárolhatók autóbeállók és tárolók is.
A társasházban, a pinceszinten található autóbeállóktól illetve tárolóktól a 6. emeletig, személyfelvonó kerül beépítésre.

A létrehozott lakások mérete a 35 négyzetméteres garzonlakástól a 100 négyzetméter feletti, nagyméretű tetőteraszos lakásokig terjed, elrendezésük és szobaszámuk változatos.

A társasház elhelyezkedése kiváló.
-Tömegközlekedési lehetőségek rendkívül könnyen megközelíthetők: M3 metró, 1-es, 14-es villamosok, 26, 34, 105, 106, 178, 901, 918 buszok
- Pár száz méteren belül Spar, trafik, rendelő, gyógyszerzár, játszótér, óvoda, iskola, éttermek, negyed óra sétára a Lehel csarnok.
A lakáshoz opcionálisan teremgarázs hely és tároló vásárolható.

Amennyiben hitelt szeretne felvenni, bankfüggetlen hitelcentrumunk készséggel áll a rendelkezésére!
Az ingatlanok előre egyeztetett időpontban tekinthetők meg. Helyszíni megtekintéshez vegye fel velünk a kapcsolatot! alacsony fenntartás, csendes utca, közeli belváros, prémium anyagok, amerikai konyha
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Budapest, XIII. kerület, Lőportárdűlő, Budapest 13. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6448452


+36 30

Ingatlannet kód: NET6448452


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIII. kerület, lőportárdűlői (Budapest 13. kerület) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 35 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 60,05 millió Ft, négyzetméter ára 1 715 914 Ft, ami a Budapest, XIII. kerületi átlaghoz képest 28%-kal magasabb. Az ingatlant Szőcs Viola referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6448452. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIII. kerület, Lőportárdűlő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.