star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Budapest, XIII. kerület, Újlipótváros

  • 147 m²

    alapterület

Bérleti díj:

987,40 ezer Ft

Kiadó iroda Budapest, XIII. kerület, Újlipótváros

  • 147 m² alapterület

  • Kiadó iroda Budapest, XIII. kerület, Újlipótváros

  • 147m²


Ár:

987 403 Ft

Rezsi
375,06 ezer Ft
Építés éve
2008
Ingatlan állapota
jó állapotú
Parkolás
parkolóház

Az ingatlanról:

Béreljen 147 négyzetméteres irodahelyiséget a XIII. kerületi Panoráma Ház 2. emeletén.
Min. bérleti idő: 3 év
Bérleti díj: 12,9 EUR/m2+Áfa
Fenntartási és üzemeltetési díj: 4,9 EUR/m2+ Áfa + áram almérő alapján.
A hirdetésben szerepelő fenntartási és üzemeltetési díj tájékoztató jellegű, kérjük egyeztessen az ügyintézővel.
A hirdetésben feltüntetett árak az ÁFÁ-t tartalmazzák.

Az irodaházról bővebben.
A Panoráma Ház mintegy 4000 négyzetmétert kitevő bérleményei a XIII. kerületben a Váci út és a Lőportár utca sarkán helyezkednek el, 5 percre a Nyugati Pályaudvartól, a pesti oldal egyik fő közlekedési tengelyében, Budapest dinamikusan felfejlődött új üzleti centrumában.

Az épület tömegközlekedés szempontjából ideális helyen van mind a pesti oldalról, mind a budai oldalról érkezők szempontjából. A Lehel tér gyalogosan öt perc alatt érhető el, a Nyugati pályaudvarhoz való eljutás pedig ugyanennyi időt vesz igénybe metróval, busszal vagy autóval.
Elkülönülve a Váci út forgalmától, a Lőportár utcából, a vezérszintről közelíthető meg ellenőrzötten az épület négy irodai szintje, valamint a térszint alatti teremgarázsok, amelyekben két szinten 31-31 parkolóhelyet tudtunk elhelyezni.

Az irodai szintek belső átalakíthatóságának, szeparálhatóságának igénye miatt három vertikális mag alakult ki az épület súlypontjaiban:

Udvar szekció: Nagyobb alapterületű, sűrűbb válaszfalazást igénylő cégeknek nyújt kiváló bérleményt, kártyás beléptető rendszerrel.
Lőportár szekció: Kisebb alapterületű cégeknek nyújt kiváló bérleményt.
Váci szekció: Közepes alapterületű, nagyobb terű irodákat igénylő cégeknek nyújt kiváló bérleményt, kártyás beléptető rendszerrel.

Az irodaszintek kialakítása középfolyosós rendszerű, – ahol az irodai szintek fix pontja a lépcsőház, a hozzátartozó vizes csoportokkal.
A negyedik emeletet üveglépcső választja el az általános szintek belső rendszerétől, mely egy extravagáns változatosságot kölcsönöz az épületnek.

A teremgarázst szén-monoxid érzékelő rendszerrel alakítottuk ki. A parkoló-szinten belüli gépkocsi mozgás egyirányú, így a körforgalom miatt a parkoló funkcionálisan áttekinthető és a balesetveszély minimálisra csökken. A parkolóba való bejutás távirányítóval, a kijutás kártyaolvasó rendszerrel történik, a rendszer a teremgarázs ajtaját nyitja illetve zárja.

Megközelítési lehetőség:

Metró: M3

Villamos: 14

Busz: 13, 133

Troli: 76


Elhelyezkedés

Budapest, XIII. kerület, Újlipótváros, Váci út 19


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 1

Ingatlannet kód: NET6450045


In-Management Ingatlan-üzemeltető Kft.

In-Management Ingatlan-üzemeltető Kft.

Ingatlanreferens további ingatlanjai
In-Management Ingatlan-üzemeltető Kft.

In-Management Ingatlan-üzemeltető Kft.

Az iroda további hirdetései

+36 1

Ingatlannet kód: NET6450045

In-Management Ingatlan-üzemeltető Kft.

In-Management Ingatlan-üzemeltető Kft.

Ingatlanreferens további ingatlanjai
In-Management Ingatlan-üzemeltető Kft.

In-Management Ingatlan-üzemeltető Kft.

Az iroda további hirdetései
Az irodáról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 147 m². További jellemzői: az építés éve 2008. Parkolási lehetőség: parkolóház. Az iroda bérleti díja 987,40 ezer Ft, négyzetméter ára 6 717 Ft, ami a Budapest, XIII. kerületi átlaghoz képest 54%-kal magasabb. Az ingatlant In-Management Ingatlan-üzemeltető Kft. hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6450045. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIII. kerület, Újlipótváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.