star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XIV. kerület

  • 300 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 587 m²

    telek

Vételár:

345 millió Ft

Eladó ház Budapest, XIV. kerület

  • 300 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 587 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XIV. kerület

  • 300m²


Ár:

345 000 000 Ft

Építés éve
2000
Szintek
1
Szobák száma
6 (5 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

AKIK AZ IGAZÁN KLASSZIKUS STÍLUST KEDVELIK!Zugló egyik legkedveltebb, csendes utcájában, 2000-ben épült, igényes villaépület eladó. A közel 600 nm-es szépen gondozott zöld kert körbejárható. A ház innovatív biztonsági rendszerrel felszerelt, melynek köszönhetően, ha a világ másik végén járunk is, telefonon keresztül 24 órában megfigyelhetjük.Az ingatlan pince szintjén található a garázs. Ide, télen fűthető lejárón jutunk le. 2 kisebb vagy egy nagyobb autó számára alkalmas. A lakóterületre a garázsból közvetlenül is feljuthatunk. Ezen a szinten található még a kondi terem, szauna, wc, zuhanyzó, a kazánház, mosókonyha, irattár-gardrób, barkácshelyiség. Nagyon jól kitalált ötlet, hogy erről a szintről is kijuthatunk hátra a kertbe.A földszinten helyezkedik el egy dolgozószoba, gardrób, fürdőszoba, az igényes Miele gépekkel felszerelt tágas konyha, étkező, és a kandallóval kiépített meghitt nappali. A kényelmes, nagy teraszra és a szépen gondozott kertbe az étkezőn keresztül jutunk ki.A ház nagyon világos, mivel rengeteg ablak található minden helyiségben, ezzel növelve a térérzetet.A felső szinten található 3 különnyíló hálószoba, melyből az egyik erkélyes a kert felé néz. Ezen kívül egy gardrób és egy fürdőszoba. Az ingatlan eddigi téli gáz számlája 38.000 Forint volt. Jól szigetelt.Akár bútorokkal együtt is megvásárolható.Egyéb információkért, megtekintésért, hívjon bizalommal.
Halász Éva
Telefon:30/4221362
ÚJ ÉPÍTÉSŰ ÉS HASZNÁLT INGATLANOK KÖZVETÍTÉSE!
Igényelje hitelét nálunk! Díjmentes hiteltanácsadás és egyedi (kamat) kedvezmény a Duna House ügyfelei részére, a banki kamatoknál kedvezőbb feltételekkel!
Hívjon bizalommal - a Duna House kínálatában megtalálható valamennyi ingatlannal kapcsolatban örömmel állok rendelkezésére a hét bármely napján!

Referencia szám: HZ046008


Elhelyezkedés

Budapest, XIV. kerület, Gvadányi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6410327


+36 30

Ingatlannet kód: NET6410327


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIV. kerületi (Gvadányi utca) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 300 m², míg a hozzá tartozó teleké 587 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 345 millió Ft, négyzetméter ára 1 150 000 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Halász Györgyné referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6410327. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.