star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XIX. kerület

  • 107 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 363 m²

    telek

Vételár:

54,5 millió Ft

Eladó ház Budapest, XIX. kerület

  • 107 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 363 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XIX. kerület

  • 107m²


Ár:

54 500 000 Ft

Építés éve
1932
Szintek
1
Szobák száma
3
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Azonnal birtokba vehető, átlagos állapotú, Két Generációs, tehermentes családi ház Kispest Óvárosában, családi házas környezetben Reális áron eladó. Vállalkozóknak, Összeköltözőknek is ideális.

Főépület
75 nm-es épületbe tágas, világos, akár étkezőnek is használható előszobán keresztül érkezünk. A két nagy méretű szoba egymásba és külön is nyílik. A fürdőszoba zuhanyzós, mellette kis gardrób. A konyha világos, közvetlen kapcsolata van a fedett a terasszal. A konyhabútor a vételár részét képezi. A fűtést gázkazán biztosítja, a melegvizet gázbojler. Az épület szerkezetileg jó állapotban van. Az ablakok már korszerűek, hőszigeteltek. Igény szerint gépészeti és esztétikai felújítást igényel, de szükség esetén egy tisztasági festés után akár azonnal költözhető.

Kis Ház
A főépület mögött egy 28 évvel ezelőtt épült 32 nm-es, 1 szobás összkomfortos lakás található előszobával, fürdőszobával és kényelmes konyhával. Fűtését a főépület kazánja biztosítja.

Ez az épület sok lehetőséget rejt magában: alkalmas a családi házból kirepülő fiatal életkezdésére vagy ha idősebb személy számára szeretne valaki meleg otthont nyújtani kellő közelségben, de mégis önállóságot biztosítva. Kialakítható benne iroda, szépségszalon, kutyakozmetika vagy bármilyen más vállalkozás vagy bérbeadás által kiegészítő jövedelmet nyújt a tulajdonosának.

Melléképület
A telek végében 50 nm tároló kapacitás áll rendelkezésre, melyben műhely, konditerem vagy bármilyen vállalkozás kialakítható.
Parkolás az előkertben egy autó számára illetve a ház előtt az utcán lehetséges.

A közlekedés ideális. A 42-es villamossal a Határ úti metró, a 68-as busszal Kispest központja, illetve a Köki metró végállomása könnyen elérhető. A közelben óvoda, iskola, orvosi rendelő, patika. A soroksági bevásárló központ ( Auchan, Obi, Ikea, Dechatlon, stb.) autóval 6 perc alatt elérhető.

Az ingatlan tehermentes. A fizetés után azonnal birtokba vehető. Amennyiben szeretne további információt kapni, vagy megtekinteni az ingatlant, hívjon bátran a hét bármely napján.

A környékről:

Családi házas


Helyiségek

Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Hall
nincs megadva
Gardrób
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XIX. kerület, Óváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6470266


Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, XIX. kerületi (Óváros) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 107 m², míg a hozzá tartozó teleké 363 m². További jellemzői: az építés éve 1932, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 54,5 millió Ft, négyzetméter ára 509 346 Ft, ami a Budapest, XIX. kerületi átlaghoz képest 25%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület referens a Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6470266. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.