star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XIX. kerület

  • 37 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

48,73 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XIX. kerület

  • 37 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XIX. kerület

  • 37m²


Ár:

48 737 500 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2023
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

HITELRE IS MEGVÁSÁROLHATÓ lakások XIX. kerület legkeresettebb részén a Köki Terminál Bevásárlóközpont szomszédságában. A 19 lakásos 2 szintes társasházban, jó elosztású, tágas terekkel rendelkező lakások találhatóak.

Kispest központi részén, a Köki Terminál Bevásárlóközpont közelségében, gyalog mindössze 2 percre található. Kiváló metró és busz, vonat közlekedésének köszönhetően, hamar eljuthatunk a város különböző pontjaira. A közelben megtalálható bevásárló központ, a Kispesti piac, bölcsőde, óvoda, iskola, posta, bank, OBI áruház. Gépkocsival pár perc a 4-es főút bevezető szakasza és a reptérre vezető út.

Az alábbi típusú lakásból már csak 1 db. van:

A lakás az első emeleten található.

A lakás méretei 36,92nm+4,14nm erkély

1+1 félszoba.

A lakás az utcafrontra néz.

A társasház tervezésénél figyelembe vették a lakások energiahatékonyságát ezért Lakásonként 1 db 3,5 kW fűtő, illetve hűtő teljesítményű levegő-levegő hőszivattyú kerül beépítésre, ami fűtési szezonban ellátja a lakás fűtését, illetve nyáron a lakás hűtését.

Minden lakás hideg és melegburkolattal ellátott, mosdós szekrénnyel és az alaprajznak megfelelő szaniterekkel és a hozzá tartozó csaptelepekkel felszerelt. Falaik fehérre festett falak.

Az épület tervezett átadási határideje: 2023. tavasza

A lakásokhoz külön vásárolható felszíni parkoló vagy garázs.

A garázs ára bruttó 4.900.000 Forint

A parkoló ára bruttó 2.900.000 Forint.


Elhelyezkedés

Budapest, XIX. kerület, Kispest


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6471724


+36 70

Ingatlannet kód: NET6471724

Az általad megtekintett eladó Budapest, XIX. kerületi (Kispest) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 37 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 48,73 millió Ft, négyzetméter ára 1 317 230 Ft, ami a Budapest, XIX. kerületi átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Diciannove Kft. referens a MPD Hungary Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6471724. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.