star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XIX. kerület

  • 93 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 533 m²

    telek

Vételár:

65,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XIX. kerület

  • 93 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 533 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XIX. kerület

  • 93m²


Ár:

65 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

XIX. kerület kedveltebb részén, Felső-Kispesten csendes mellékutcában eladó egy 93 m²-es 2+1 félszobás, átlagos állapotú, önálló, téglaépítésű családi ház, 533 m²-es összközműves telken.

A ház utcafrontra épült, előkert nincs, az egyik oldalról közvetlen a szomszéd ház határolja. A ház fafödémes, héjazata agyagcserép.

A ház helyiségei külön és egymásba nyílnak, ezért az ingatlan helyiségei belül körbejárhatóak. A bejárt ház keleti oldalán található, a nyugati fekvésű nagyszobái az utcára néznek. A nyílászárók fa anyagúak az utcafront ablakai redőnyösek, a többi ablakon és a bejárati ajtón biztonsági rács lett felszerelve. Az összes szoba parkettás, többi helyiség burkolata járólap. Az ingatlan fűtését gázcirkó biztosítja, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A 3,7 méteres belmagasság lehetővé teszi galéria kialakítását. Az épület alatt pince található.

Az udvar északkeleti oldalában külön egy gépjármű parkolására kialakított garázs található.

A telken a ház mögött található melléképületben egymás után helyezkedik el egy nyári konyha és egy tároló. A garázs és a melléképület között található egy 64 m²-es fűthető és zárható üvegház. A kert maradék része szőlővel és gyümölcsfákkal beültetett.

Helyiségek méretei:

Szoba 1: ≈ 22 m²,
Szoba 2: ≈ 22 m²,
Félszoba: ≈ 12 m²,
Étkezős konyha: ≈ 11 m²,
Előszoba: ≈ 11 m²,
Kamra: 3 m²,
Fürdőszoba 1: ≈ 4 m²,
Fürdőszoba 2: ≈ 3 m²,
Közlekedő: ≈ 5 m²,
Összesen: ≈ 93 m²

Telek: 533 m²

Belmagasság: 3,7 m
Pince van.
Garázs: ≈ 16,5 m²

Melléképület
Nyári konyha: ≈ 11,5 m²
Tároló: 17,4 m²
Üvegház: ≈ 64 m²-es

Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését, kérem hívjon!

A környékről:

A ház környezete kiváló, családi házas övezetben, alacsony forgalmú mellékutcában található. A környéken bevásárlási lehetőség, bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, piac, a közelben megtalálható.


Helyiségek

Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XIX. kerület, Felső-Kispest


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6475130


Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, XIX. kerületi (Felső-Kispest) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 93 m², míg a hozzá tartozó teleké 533 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 65,9 millió Ft, négyzetméter ára 708 602 Ft, ami a Budapest, XIX. kerületi átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Ráczné Ági referens a Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6475130. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.