star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XV. kerület

  • 246 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 1 035 m²

    telek

Vételár:

99 millió Ft

Eladó ház Budapest, XV. kerület

  • 246 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 1 035 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XV. kerület

  • 246m²


Ár:

99 000 000 Ft

Építés éve
1910
Szintek
2
Szobák száma
7
Fűtés
egyéb
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

XV. KERÜLETBEN: PESTÚJHELYEN, CSALÁDI HÁZAS KÖRNYEZETBEN, CSENDES UTCÁBAN, SZERKEZETKÉSZ, ELŐKERTES, KÜLÖNÁLLÓ, 246 M2-ES, ELŐKERTES, 8 SZOBÁS VILLA ÉPÜLET, 1035 M2 TELEKKEL,

A KÖRNYÉK:

Csendes, forgalomtól mentes utca, jó szomszédsággal.

AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI:

Téglaépítésű, 1910-as években Szűcs István tervei és igénye alapján épült, épület. A tetőtér beépítése 2016-ban kezdődött, a teljes tetőszerkezet 2021-re lett cserélve

A HÁZ JELLEMZŐI:

A ház jelenleg teljes egészében kiürítésre került, a felújítás során a teljes gépezetet megszüntették. A lenti rész 1936-ban nyerte el végső formáját. Az akkori üvegtetős veranda azóta beépítésre került. A házban található szobák eredetileg parkettások voltak, a szobákban vakolatkeretes üvegablakokkal.

A házat jelenlegi tulajdonosa egy 3 lakásos társasházzá kívánta átalakítani, a jelenlegi tervek erről rendelkezésre állnak.

A lenti részen: beépített veranda, konyha, fürdőszoba, wc, nappali, 3 szoba található. Egy kívülről megközelíthető lépcsőházon keresztül van lehetőség felmenni az emeltre, ahol két lakás került kialakításra. Mindkettő nappalival, szobával, konyhával, fürdőszobával rendelkezik.

A társasház alapító okirat még nem készült el, az albetétesítés még nem történt meg, így van lehetőség az épület, családi házként történő kialakítására is. A házban jelenleg részlegesen találhatóak villanyvezetékek. Vízcsövek és fűtés nincs.

A tetőszerkezet 2020-2021-ben teljes egészében cserére került.

ELRENDEZÉS:

Lent:

- konyha

- 1 nappali

- 3 szoba

- veranda

- fürdőszoba

- wc

- közlekedő

Fent:

-2 nappali

-2 szoba

-2 fürdőszoba

-2 konyha

-2 közlekedő

-terasz

KÖZLEKEDÉS:

A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetőségek elérhetőek:

FINANSZÍROZÁS:

Az ingatlan TEHERMENTES, viszonylag gyorsan költözhető! Banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre!

IRÁNYÁR: 99,0 M FT

VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !!

Várjuk hívását munkanapokon 09:00-19:00 között.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

Amennyiben eladná saját ingatlanát, több mint 10 éve működő, kifejezetten a kerületre szakosodott irodánktól, INGYENES ÉRTÉKBECSLÉST kérhet.


Elhelyezkedés

Budapest, XV. kerület, Pestújhely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6392346


+36 70

Ingatlannet kód: NET6392346

Az általad megtekintett eladó Budapest, XV. kerületi (Pestújhely) családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 246 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 035 m². További jellemzői: az építés éve 1910, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 99 millió Ft, négyzetméter ára 402 439 Ft, ami a Budapest, XV. kerületi átlaghoz képest 37%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Palotai Lakások Kft. referens a MPD Hungary Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6392346. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.