star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 154 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 462 m²

    telek

Vételár:

159,5 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 154 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 462 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 154m²


Ár:

159 500 000 Ft

Építés éve
1930
Szintek
2
Szobák száma
3
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Egyedi Kúria - Impozáns Villa Épület

Ez a klasszikus századeleji villa az 1930-as években épült, masszív, jó szerkezeti tulajdonságokkal. Felújítása 2010-ben megtörtént, amely magában foglalja villany-, víz-, csatornahálózat valamint a fűtési rendszer cirkóval, radiátorokkal való korszerűsítését.
Jelenleg két külön lakórészből áll.

A magasföldszintre lépcsőn jutunk fel, ahol kis terasz nyújt kellemes időtöltési lehetőséget. Az előtéren át jutunk a tágas nappali-étkező-konyha részbe, ahol tömör fából készült konyha (beépített gépekkel) várja a tulajdonost a finom ételek elkészítéséhez. Ez után található még két nagyon tágas és világos szoba - egyikben cserépkályha-, közlekedő Wc, fürdőszoba káddal és tusolóval (mindkettő masszírozós légbefúvóval) és a konyha mellett kamra. A szuterén szintre, a garázs és tároló helyiségekbe innen nyílik egy külön ajtó. Tehát, ha bevásárol, beáll a garázsba, közvetlenül be tud pakolni a kamrába. Szintén innen nyílik lehetőség a padlásra való feljutáshoz, ahol tárolási lehetőség biztosított.
A szuterén részben, amely szinte földszintként is felfogható, van egy 39m2-es garzonlakás. Ez akár egy nagyszülőnek, vagy egy külön lakni vágyó fiatal családtagnak kiváló megoldás. Egyébiránt albérletként való hasznosítása biztos havi bevételt jelenthet (jelenleg is ki van adva). Mindkettő lakrész külön mérőórákkal és külön nagykapus bejárattal rendelkezik.
A ház É-i oldalán egy 45m2-es fedett tároló található külön Wc-vel.

Az udvaron belül fúrt kút, esővíz-gyűjtő rendszer, fedett kocsibeálló található. A kert szép, gondozott.

Ezt az egyedi lehetőségekkel bíró csodálatos otthont kínálom igényes ügyfeleimnek.

Hívjon bármikor, segítek, mutatom.

A környékről:

Rákosszentmihály középső részén, saroktelken helyezkedik el családi házas, régi villák éa a Szent Mihály templom környezetében. Közelben park, Gyógyszertár, orvosi rendelő, CBA, óvoda és 3 iskola is található.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XVI. kerület, Rákóczi út környékén


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6284379


Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6284379

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XVI. kerületi (Rákóczi út környékén) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 154 m², míg a hozzá tartozó teleké 462 m². További jellemzői: az építés éve 1930, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 159,5 millió Ft, négyzetméter ára 1 035 714 Ft, ami a Budapest, XVI. kerületi átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Borbásné Mária referens a Balla Ingatlan - XVI. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6284379. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.