star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 219 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 000 m²

    telek

Vételár:

94,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 219 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 000 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 219m²


Ár:

94 900 000 Ft

Építés éve
1920
Szintek
3
Szobák száma
6 (4 + 2)
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Szeretne egy múltat idéző, kellemes otthont a Főváros Szívében, vagy vállalkozása számára keres Ideális Ingatlant? Ez egy kihagyhatatlan lehetőség az Ön számára!

XVI.kerület Rákosszentmihályon- öt percre az Örs vezér terétől- eladóvá vált egy 100 éves, klasszikus, nagypolgári stílusú villa épület.

Szerkezetileg az épület kifogástalan állapotban van, minden közművel rendelkezik. A lakóterület közel 220 m2, jelenleg 4+ 2 fél szoba található benne. Az eredeti kialakítást tágas, világos terek jellemzik.
A villa részét képezi egy 55 m2-es porszáraz pince és egy 45 m2-es ablakos szuterén is.
A 989 m2-es telken ciprusok, örökzöldek és a kert éke, hatalmas diófa áll. Tavasztól őszig a lombkoronájuk intim környezetbe burkolja a villát. Locsolásra bővizű kút szolgál. Autóval kerten belül fedett gépkocsibeálló alatt lehet parkolni.

A telek sarkon helyezkedik el, így 2 utcáról is megközelíthető.

Vállalkozásra (oktatási intézmény, orvosi rendelő, ügyvédi iroda stb.) is alkalmas a kifogástalan elhelyezkedésének köszönhetően.
Amennyiben Ön vállalkozó szellemű, vagy befektetési lehetőséget keres, esetleg patinás otthonra vágyik, melyet a saját igényire szabhat, jöjjön, nézze meg és beszélgessünk a lehetőségekről!
Ez az ingatlan a Lehetőségek Tárháza.
Kérdéseivel, megtekintéssel kapcsolatban, keressen bizalommal!

A környékről:

kertvárosi sarok telek, egyik utca főútvonal


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XVI. kerület, RÁKOSSZENTMIHÁLY


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6392563


Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6392563

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XVI. kerületi (RÁKOSSZENTMIHÁLY) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 219 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 000 m². További jellemzői: az építés éve 1920, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 94,9 millió Ft, négyzetméter ára 433 333 Ft, ami a Budapest, XVI. kerületi átlaghoz képest 44%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sarcia Ildikó referens a Balla Ingatlan - XVI. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6392563. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.