star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 71 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

43,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 71 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 71m²


Ár:

43 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Fal építési anyaga
panel
Lift
van

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok XVIII. ker Havanna lakótelep C S O N T V Á R Y K O S Z T A T I V A D A R UTCÁBAN egy 71 nm-es 3 szobás, délkeleti tájolású, utcára néző, összkomfortos, külön wc - fürdős, házközponti fűtésű, klimatizált lakást, 10 emeletes liftes panelház 1. emeletén.

Az utóbbi években az ingatlant felújították, melynek során megtörtént a vezetékek, radiátorok, a biztonsági ajtó, az ablakok cseréje, az erkély beépítése, redőnyök és klímák felszerelése, végezetül a konyhába új konyhabútor került beépítésre. A lakásból nyíló közös folyosó ráccsal védett, az ingatlanba biztonsági ajtón jutunk be.

Közös költség 12 500 Ft/hó

Infrastruktúrája kiváló, több buszjárat megállója pár perc sétára található, ezen felül a közelben van óvoda, bölcsőde és iskola, felnőtt- és gyermekorvosi rendelő, művelődési ház, boltok, gyógyszertár, posta is.

Eladási ára 43,9M Ft
Bármilyen kérdés esetén keressen bizalommal.

Hétvégén is hívhat!


Elhelyezkedés

Budapest, XVIII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6303138


Budapesti Ingatlanok

Budapesti Ingatlanok

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6303138

Budapesti Ingatlanok

Budapesti Ingatlanok

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XVIII. kerületi panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 71 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A panellakás ára 43,9 millió Ft, négyzetméter ára 618 310 Ft, ami a Budapest, XVIII. kerületi átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Budapesti Ingatlanok hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6303138. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.