star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVIII. kerület

  • 200 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 400 m²

    telek

Vételár:

99,99 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVIII. kerület

  • 200 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 400 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVIII. kerület

  • 200m²


Ár:

99 990 000 Ft

Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

XVIII. kerületben, a Somlókert utca közelében eladásra kínálok egy 3 szintes, jó állapotú ikerház felet!

MINDHÁROM SZINTET ÉS A KÜLÖNÁLLÓ KISHÁZAT IS HOSSZÚ TÁVÚ BÉRLŐK LAKJÁK, AKIK A JÖVŐBEN IS MARADNI SZERETNÉNEK, ÍGY KIVÁLÓ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉG AZ ÚJ TULAJDONOS SZÁMÁRA!

Az ingatlan 1985-ben épült. A földszinti rész tégla falazatú ( betonfödémmel ), a 2.szint és a beépített tetőtér könnyűszerkezetes ( fafödémmel ).

A házhoz tartozó saját telekrész 400 nm, erre épült a cca.75 nm alapterületű, 3 szintes ingatlan illetve a telek hátsó részében található 28 nm alapterületű, tégla építésű, összkomfortos "kisház" is.

A földszinten és az 1.emeleten egyaránt 2 szoba, konyha/étkező, fürdőszoba, külön wc és közlekedő található. A beépített tetőtéri garzonrészben 1 szoba, konyhasarok és egy zuhanykabinos/wc-s fürdőszoba lett kialakítva.

A szintek egy ZÁRT LÉPCSŐHÁZBÓL érhetők el, a földszint azonban előkertes, itt 2 bejárat lett kialakítva.

A fűtést 2 db gázkazán biztosítja, jó minőségű fa nyílászárók kerültek beépítésre. A ház szigetelt, a színezés azonban már nem lett elvégezve. A tető cserép borítású, a gerendák és a szarufák kitűnő állapotúak.

A ház előtt 3-4 autó számára elegendő parkolóhely található illetve az udvaron is van 1 autóbeállási lehetőség.

Az ingatlan tökéletesen alkalmas TÖBB, AKÁR 3 GENERÁCIÓ SZÁMÁRA IS!

VÁLLALKOZÁSNAK IS KIVÁLÓ, hiszen a földszinti részen számos profil kialakítható/működtethető, az emeleti részek pedig életvitel szerűen lakhatók!

Tehermentes, 1 hónapon belül költözhető!

További kérdés esetén várom megtisztelő hívását a hét bármelyik napján!

K.A. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 339033


Elhelyezkedés

Budapest, XVIII. kerület, Somlókert utca közelében


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6388760


+36 70

Ingatlannet kód: NET6388760


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVIII. kerületi (Somlókert utca közelében) ikerház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 200 m², míg a hozzá tartozó teleké 400 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. Az ikerház ára 99,99 millió Ft, négyzetméter ára 499 950 Ft, ami a Budapest, XVIII. kerületi átlaghoz képest 41%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Keczán Andrea referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6388760. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.