star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XX. kerület, Pesterzsébet

  • 350 m²

    alapterület
  • 9

    szoba
  • 1 100 m²

    telek

Vételár:

170 millió Ft

Eladó ház Budapest, XX. kerület, Pesterzsébet

  • 350 m² alapterület
  • 9 szoba
  • 1 100 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XX. kerület, Pesterzsébet

  • 350m²


Ár:

170 000 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
9 (6 + 3)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

PESTERZSÉBET KEDVELT UTCÁJÁBAN 3 LAKÁSOS CSALÁDI HÁZ + IRODA/RENDELŐ ELADÓ!

TÖBB GENERÁCIÓ KÉNYELMES EGYÜTTÉLÉSÉRE ALKALMAS CSALÁDI HÁZ + A MUNKÁJÁÉRT SEM KELL SOKAT UTAZNIA! TEHERMENTES, RENDEZETT TULAJDON!

A beltér:

XX. Pesterzsébeten, a Nagy Győry István utcában, központhoz közel eladó ez a 4 lakásból álló családi ház komplexum, 1100 nm-es telken. Az ingatlan ÖSSZKÖZMŰVES, 1 gázóra, 1 vízóra, 3 villanyórával rendelkezik.
Az főépület az 1950-es években épült, dupla soros, az akkori építkezés legjobb gondolata alapján. A falak VASTAGSÁGA 60 cm. Szigetelése szuper, fűtésszámlája az egész komplexumnak havi 45.000 ft a 20. A tető betonfödémes, fagerendás, cserépfedésű, mely TELJESEN FELÚJÍTOTT, cseréplécek cserélve, kőzetgyapot szigetelés betéve, párazáró fólia rárakva.
Ebben a részben van első és hátsó bejárat is, tehát igény esetén az alsó és felső szint egy gipszkarton fallal könnyedén szétválasztható. Így két generációnak is kitűnő!
Az ALSÓ szint 95 NM, mely áll: előszoba, gardróbszoba, majd a közlekedő, ahonnan nyílnak a helyiségek, nappali, hálószoba, konyha + étkező, zuhanyzó + WC (retro, újításra vár), lépcső a felső szintre. Ezen a szinten még a régi, dupla ablakok vannak, de jól zárnak, esetleg festést igényelnek. Bejárati ajtók cserélve vannak mindenhol. A vezetékek 2020-ban lettek cserélve ezen a szinten.
A FELSŐ szint 95 nm, mely áll: kis előszoba/tároló, fürdőszoba (kád, zuhanyzó, WC + bide). Légkondicionáló készülék van. Ezen a szinten az ablakcsere megtörtént a mai kornak megfelelőre. A vezetékek 2000-ben felújítás alkalmával ki lettek cserélve.
Innen lépcső vezet fel a PADLÁSTÉRBE, ahol egy 12 nm-es lakható szoba lett kialakítva.
Fűtése FELÚJÍTOTT, jól működő FÉG kazánról működik.
Majd 1980-ban a tulajdonosok még két kis lakást építettek a telekre, melyből az egyik frissen felújított, 2 szobás, akár azonnal bérbe adható.
Az ELSŐ LAKÁS 55 nm, az előkertből nyílik, folyosóval, 2 szobával, konyha + étkezővel, zuhanyzós fürdőszobával és mellékhelyiséggel rendelkezik. Fűtése gázcirkóról üzemel.
A MÁSODIK KIS LAKÁS ezzel egybeépítve, de már a középső kertből bejáratos egy 28 nm-es lakás, melyben szoba, kádas fürdőszoba, külön WC és konyha + étkező található. Ez felújításra szorul.
A RENDELŐ 2000-ben épült, különálló házként, hasznos alapterülete 7,5 x 8,0 méter, azaz 60 nm, melyben 4 helyiség található, várórész + recepció, rendelő, vizsgáló és a mellékhelyiség.
Az ingatlanban a riasztó rendszer ki van építve és a kapu elektromos, hogy esőben se kelljen kiszállnia kocsijából.
Ezen kívül van még egy kb. 15 nm-es pince a nagy ház alatt, mely teljesen száraz és ezen kívül két, kb. 1,5 nm-es tároló/mosó helyiség.
A hátsó udvar tele van zöld növényekkel és egy MEDENCÉVEL, a tökéletes kikapcsolódásért, melyhez vízforgató is tartozik és fúrt kútról megy a feltöltése, illetve a virágok és a kocsi mosása is.
A kertben locsolórendszer működik, hogy mindig zöld és üde legyen a növényzet.

A környékről:

Közlekedése nagyon jó az ingatlannak, a Nagysándor József utcáról 1 perc gyalogosan, a Baross utcai megállónál leszállva a 151-es és 948-as buszról.
A környék rendezett régi és újabb építésű házak környezetében található.
Amennyiben megtetszett ez a ritka ingatlan, kérem hívjon, hogy megmutathassam.


Elhelyezkedés

Budapest, XX. kerület, Pesterzsébet


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6030823


+36 70

Ingatlannet kód: NET6030823


Az általad megtekintett eladó Budapest, XX. kerület, pesterzsébeti családi ház 9 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 3 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 350 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 100 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 170 millió Ft, négyzetméter ára 485 714 Ft, ami a Budapest, XX. kerületi átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Balogh Klára hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6030823. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XX. kerület, Pesterzsébet ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.