star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XX. kerület, Pesterzsébet

  • 153 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 574 m²

    telek

Vételár:

75,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XX. kerület, Pesterzsébet

  • 153 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 574 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XX. kerület, Pesterzsébet

  • 153m²


Ár:

75 900 000 Ft

Építés éve
1988
Szintek
3
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

ÚJABB ÁRESÉS mínusz 5 MFt!

KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN ELÉRHETŐ!

Pesterzsébet Pacsirtalelepen csendes utcában eladóvá vált egy előkertes, 3 szintes
pinceszint garázzsal és tároló - műhely helyiségekkel (70m2)
+ magasföldszint (100 m2)
+ tetőtérbeépítéses brutto: 80 m2 netto: 53 m2) duplakomfortos nagyméretű családiház, önálló
574 m2-es
telken.
A ház egyedi tervek alapján 1988. évben B 30-as falazóblokkból épült, fa ablakokkal és fém bejárati ajtóval, cserép fedéssel, valamint egy zárt verandán keresztüli közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik.

A nappalija több mint 5,5 méter magas és az emelet felől galériával megnyitott.

A földszinten nagyméretű utca felé néző konyha étkezőt (kamrával), valamint a nappalin felül még 2 különbejáratú parkettás szobát, kádas fürdőszobát és külön WC-t találunk.
Közvetlenül az előszobából juthatunk fel a tetőtérbe, ahol étkezős konyha + további 2 nagyméretű szoba áll rendelkezésre és egy a hátsó kert felé néző 8 m2-es erkély, valamint épített zuhanyzós fürdőszoba + a nappali feletti 12 m2-es galéria

Ez a családi ház az ingatlan korszerűsítését és belső esztétikai felújítását követően, akár nagyobb családoknak is tágas élettér, kiváló megoldás lehet!
Egyebek: masszív vaskerítés beton lábazattal, automata kertkapu, fúrt kút, tégla melléképület,fészer, gk beálló a ház mellett

Az ingatlan természetesen tehermentes és AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!

Hívjon most, tekintse meg, tegyen ajánlatot!

A beltér:

A földszinten 1 különbejáratú utcai nézetű és 1 kisebb kert felé néző parkettás szoba + a tágas 5,5 méter magas és a tetőtér felöl galériával megnyitott, - akár konyhakapcsolatos amerikaikonyhás nappali is megoldható.
A földszinti közlekedőből lejárat a nagyméretű pincébe, ill. betonlépcsőn feljáró a tetőtéri közlekedőbe ahonnan a 8 m2-es erkély, az épített zuhanyzós fürdőszoba, valamint a tetőtéri szőnyegpadló burkolatú szobák nyílnak.

A környékről:

Csendes kertváros, iskola óvoda egy utcányira, tömegközlekedés villamos 300 méterre


Elhelyezkedés

Budapest, XX. kerület, Pesterzsébet, Károly u.


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6309867


+36 30

Ingatlannet kód: NET6309867


Az általad megtekintett eladó Budapest, XX. kerület, pesterzsébeti (Károly u.) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 153 m², míg a hozzá tartozó teleké 574 m². További jellemzői: az építés éve 1988, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 75,9 millió Ft, négyzetméter ára 496 078 Ft, ami a Budapest, XX. kerületi átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lukács Tibor hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6309867. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XX. kerület, Pesterzsébet ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.