star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XXII. kerület, Budafok

  • 87 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

88 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XXII. kerület, Budafok

  • 87 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XXII. kerület, Budafok

  • 87m²


Ár:

88 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1999
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Referens: DJ21/95246
Eladó lakóingatlan combo!

Eladó Budapest XXII. kerületében Budafokon, egy tehermentes, rendezett tulajdonviszonyokkal rendelkező, kitűnő állapotú, három szoba összkomfortos első emeleti, klímás, világos, napos, szinteltolásos társasházi 87 nm-es téglalakás, a hozzátartozó 10 nm-es tárolóval és egy 16 nm-es téglagarázzsal együtt!

A három ingatlanrész egy helyrajzi számon van. Az 1999-ben épült, karbantartott társasházban négy lakás van, minden oldalról ápolt, bekerített, közös használatú kert veszi körül. Az utcaszinten három, nagy előterű, kapuval, kerítéssel védett garázs és parkolóhelyek vannak kialakítva. A nyílászárók műanyagból készültek, redőnnyel felszerelve. A két háló szalagparkettával, a többi helyiség járólappal burkolt. A fűtést és a meleg vizet gáz kombi cirkó kazán biztosítja. A járólapozott helyiségekben padlófűtés adja a meleget, a két hálóban radiátorok vannak. A mellékhelyiség az előszobából, külön nyílik. A fürdőszobában kád és masszázs zuhanykabin is van, de kényelmesen elfér még a mosó és szárítógép is. A beépített, gépesített konyhában, kis kamra ad tárolóhelyet. Az erkély a nappaliból nyílik, a hátsó kertre néz.

A környéken néhány perc sétával elérhető több üzlet, a tömegközlekedés, éjszakai járatok.

A közös költség 15 000,- Ft/hó, mely a szokásos költségeken túl, tartalmazza a biztosítási díjat, és a Fundamentánál vezetett karbantartási, felújítási alap díját is!

Irodánknál az ingatlanok ismertetése és bemutatása díjmentes, az ügyvédi munkadíj 0,5%!


Elhelyezkedés

Budapest, XXII. kerület, Budafok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6340916


Dienes József XXI. Csepel

Dienes József XXI. Csepel

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Bp. XXI. Akácfa utcai franchise iroda

Bp. XXI. Akácfa utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6340916

Dienes József XXI. Csepel

Dienes József XXI. Csepel

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Bp. XXI. Akácfa utcai franchise iroda

Bp. XXI. Akácfa utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, XXII. kerület, budafoki téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 87 m². További jellemzői: az építés éve 1999. A téglalakás ára 88 millió Ft, négyzetméter ára 1 011 494 Ft, ami a Budapest, XXII. kerületi átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dienes József XXI. Csepel referens a Bp. XXI. Akácfa utcai franchise iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6340916. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXII. kerület, Budafok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.