star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XXIII. kerület

  • 160 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 521 m²

    telek

Vételár:

219,99 millió Ft

Eladó ház Budapest, XXIII. kerület

  • 160 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 521 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XXIII. kerület

  • 160m²


Ár:

219 999 000 Ft

Építés éve
2022
Szintek
2
Szobák száma
5
Fűtés
elektromos

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Új, széndioxid kibocsátás nélküli családi ház eladó Orbánhegyen.
Ha szeretne fenntarthatóbbá tenni életét, akkor a házzal nagy lépést tehet előre!
Soroksáron, Orbánhegy városrészben, ahol szinte csak olyan házak állnak, amelyek az utóbbi 10-15 évben épültek, 521 m2-es telken épül ez a bruttó 200 m2-es családi ház.
Az összesen 152 m2 hasznos lakóterületű házhoz három, összesen 80 m2-nyi terasz tartozik. A ház két szintes, a 34 m2-es amerikai-konyhás nappali mellett 4 hálószobával rendelkezik. A garázs közvetlen kapcsolatban van a házzal, azaz a kocsiból kiszállva a garázsból közvetlenül beléphetünk az előszobába.
A nappali úgy lett tájolva, hogy a Nap minden irányból bevilágíthassa, ezáltal egész nap átjárja a házat a természetes fény, Keletről, Délről és Nyugatról egyaránt. A nappali különösen nagy méretű ablakai, teraszajtói annyi fényt engednek be a házba, hogy keresztül-kasul átvilágítja a helyiséget, ezért indokolt a légkondicionáló berendezés, ami a vételár részét képezi. Ebben a helyiségben a nappali, a konyha és az étkező funkcióit egyesítették. Innen nyílik a ház legnagyobb terasza is, amely 30 m2-es. A konyhában egy teljesen gépesített konyhabútort építenek, amely a vételár részét képezi.
Ezen a szinten találunk egy vendég Wc-t és egy mosókonyhát, és természetesen a garázst is.
A gondos tervezéskor figyelembe vették, hogy nem mindenki szeretne lépcsőzni a családban, aki a hálószobájába akar menni, ezért a földszinten is kialakítottak egy hálószobát. Ebben a hálóban közvetlen kapcsolattal egy fürdőszobát és egy gardróbot érhetünk el.
A másik három hálószoba mindegyike már az emeleten található. Ezen a szinten is van egy fürdőszoba, amelyben a Wc is ki lett alakítva. Az emelet két oldalán egy-egy hatalmas, 19 és 25 m2-es teraszt, amely akár közösségi események lebonyolítására is elegendő helyet kínál, akár külön-külön is.
A ház fűtését megújuló energiát is felhasználni képes elektromos rendszer biztosítja majd. A meleget padlófűtésen és radiátorokon keresztül adja át a háznak. A falak 30 cm-es téglákból épültek, amelyek szigetelőképességét 10 cm szigeteléssel javították. A ház tetejére 8,5 Kw-os, fotovoltaikus napelem rendszer kerül kiépítésre, amellyel nem csak rásegíthetünk az elektromos ellátásra, de a teljes fűtéséről is képes gondoskodni egész éveben. A ház egyébként 3x25 A-es elektromos betáplálást kap, amelyet nem légkábelen, hanem földkábellel vezetik el a házig. A meleg víz szintén elektromosan van előállítva.
A tető megfelelő teherbírású konstrukció, hogy betoncseréppel legyen fedve és a napelemeket is bőven elbírja.
A belső burkolatokat és a szanitereket a kivitelezés fázisának függvényében a vevő választásának megfelelően építik be. A hidegburkolatok 5.000 Ft/ m2-is, a meleg burkolatok 3.000 Ft/m2-ig, míg a szanitereket 500.000 Ft-ig a vételár részét képezik.
A garázs elektromos vezérlésű kapuja a vételár része, ahogy az elektromosan vezérelhető kertkapu is. A garázs előtti útszakasz tárkővel lesz burkolva.
A gyepesített kert és az öntözőrendszer szintén a vételár részét képezi.
A ház körül térkövezett macskajárda húzódik majd, hogy kulturáltan, tiszta lábbal lehessen körbejárni a házat.
Az ingatlan tervezett átadása 2022 első felében várható. Csok és Zöld hitel is igénybe vehető.

A környékről:

családi házas


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Gardrób
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XXIII. kerület, Karmazsin utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6304222


Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri

Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6304222

Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri

Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XXIII. kerületi (Karmazsin utca) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 521 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 219,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 374 994 Ft, ami a Budapest, XXIII. kerületi átlaghoz képest 52%-kal magasabb. Az ingatlant Szimeth Norbert referens a Balla Ingatlan - XVIII. kerület, Gyál, Üllő, Vecsés, Péteri irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6304222. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.