star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Budapest, XXIII. kerület

  • 2 945 m²

    telek

Vételár:

280 millió Ft

Eladó földterület Budapest, XXIII. kerület

  • 2 945 m² telek

  • Eladó földterület Budapest, XXIII. kerület


Ár:

280 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Befektetni vágyóknak kiváló lehetőség a Duna-parton!

Budapest XXIII.kerületében 2945 nm-es telek Eladó 25% beépíthetőséggel közvetlenül a duna-parton.
Nagyon jó közlekedéssel rendelkezik, gyalogosan és gépkocsival könnyen meg közelíthető közvetlen beton út és föld út határolja. Mivel a következő években több beruházás várható a területen, ezért befektetésre kiválóan alkalmas!
Közművek: áram telken belül, víz telken belül, gáz és csatorna a telek előtt. A telek teljesen körbekerített, tujákkal védett, továbbá Duna-part felőli részen a új kerítés és két úszókapu biztosítja a bejárást.
K-REK XXIII-2/2 besorolású. ( Rekreációs terület. )

Figyelem az adatalap megbízónktól kapott adatok alapján készült, pontosságáért felelősséget nem tudunk vállalni!A HOUSE36 kínálatában található összes ingatlannal kapcsolatban tudok felvilágosítást nyújtani!
Az iroda legfrissebb, aktuális kínálatát a HOUSE36 saját weboldalán találja!


Elhelyezkedés

Budapest, XXIII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6349118


HOUSE36 Ingatlanhálózat

HOUSE36 Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései
A telekről 11 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 2 945 m². A telek ára 280 millió Ft, négyzetméter ára 95 076 Ft, ami a Budapest, XXIII. kerületi átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Kubesch Gábor referens a HOUSE36 Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6349118. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.