star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XXIII. kerület

  • 200 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 302 m²

    telek

Vételár:

89 millió Ft

Eladó ház Budapest, XXIII. kerület

  • 200 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 302 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XXIII. kerület

  • 200m²


Ár:

89 000 000 Ft

Építés éve
1994
Szintek
4
Szobák száma
5 (4 + 1)
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Alkalmi vétel: ez az ingatlan hitelezhető, a Csok Plusz - akár 3 gyermek után is - igénybe vehető, energetikai adottságai kedvezőek.

Soroksár-Újtelepen, kertvárosi környezetben kínálom megvételre ezt a 200 nm hasznos alapterületű, 1994-ben épült, sorház jellegűen épített családi házat. Az épület statikailag és szerkezetileg is kifogástalan állapotban van, a tetőhéjazatot 15 cm vastag kőzetgyapottal szigetelték.

A külső falakra 2013-ban került 10 cm vastag dryvit szigetelés. A külső nyílászárók mindegyike fa tokozású, dupla üvegezésű, az állapotuk kifogástalan. A 302 nm-es telken a lakóépületen kívül egy – gépkocsi beállót is magába foglaló – előkert, a ház mögött pedig egy kellemes, részben füvesített, részben veteményeskert is található.

Az épület energetikai minősítés szerinti besorolása Dd. Ez sokkal kedvezőbb, mint a hasonló anyagokból és technológiával épített, de nem szigetelt házaké. Ennek a szigetelésnek köszönhető, hogy a gázfogyasztás a lakás hatalmas mérete ellenére csak minimálisan lépi túl a Rezsivédett szintet. A fűtést – szabályozható radiátoros hőleadókkal – gázkazán, a használati meleg vizet pedig villanybojler biztosítja.

Az épület 4 szintes. Az egyes szintek főbb jellemzői:

Földszint:
- szerelőaknás garázs és műhely (járólap);
- közlekedő (járólap);
- mosókonyha (járólap);
- Wc (járólap);
- közlekedő és lépcsőház (járólap);
- tágas (12 nm) fedett terasz a hátsó kert felőli oldalon.

Emelet:
- multifunkcionális, a konyhát, étkezőt, nappalit és home office-t is magába foglaló tér (járólap);
- zuhanykabinos fürdőszoba Wc-vel (járólap);
- a hátsó kertre néző erkély (8 nm, fa padló);
- lépcsőház (járólap).

Tetőtér:
- 3 hálószoba (2 nagyobb és 1 kisebb, szőnyegpadló);
- fürdőszoba káddal és Wc-vel (járólap);
- közlekedő és lépcsőház (járólap).

Padlástér:
- pihenőszoba (hajópadló);
- lépcsőház (fenyőfa lépcső).

Az ingatlantól gyalogosan kb. 5-6 perc alatt juthatunk el egy óvodába és egy iskolába. Hasonló távolságra találhatóak kiskereskedelmi üzletek (Lidl, Aldi), ahol a napi életvitelhez gyakorlatilag minden beszerezhető. A Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet is csak 10 percnyire van. Tömegközlekedéssel az M3 metróhoz mintegy 30 perc alatt juthatunk el. A nagyobb bevásárlásokat meg lehet oldani az autóval 5 perc alatt elérhető Tesco Megaparkban, illetve az M5 túlsó oldalán lévő Soroksári Bevásárlóközpontban (Auchan, Ikea, Obi, Decathlon, Media Markt, stb.). Ez utóbbihoz el lehet jutni tömegközlekedéssel is (a 135-ös, vagy a 123-as autóbusszal).

A hirdetésben megadott ár alkuképes irányár.

További információkkal akár telefonon, akár személyesen – hétvégeken is – szívesen állok rendelkezésre.

A környékről:

Az ingatlan Soroksár-Újtelepen található, csendes, tiszta levegőjű, családi házas környezetben.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva
Erkély
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XXIII. kerület, Soroksár-Újtelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6354364


Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6354364

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XXIII. kerületi (Soroksár-Újtelep) sorház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A sorházról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 200 m², míg a hozzá tartozó teleké 302 m². További jellemzői: az építés éve 1994, a fűtés típusa egyéb. A sorház ára 89 millió Ft, négyzetméter ára 445 000 Ft, ami a Budapest, XXIII. kerületi átlaghoz képest 53%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Major Ernő referens a Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6354364. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.