star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Budapest, XXIII. kerület, Soroksár

  • 24 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 80 m²

    telek

Vételár:

7,7 millió Ft

Eladó nyaraló Budapest, XXIII. kerület, Soroksár

  • 24 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 80 m² telek

  • Eladó nyaraló Budapest, XXIII. kerület, Soroksár

  • 24m²


Ár:

7 700 000 Ft

Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújítandó
Fal építési anyaga
fa

Az ingatlanról:

Péterimajorban tóág melletti egyszintes nyaraló eladó 7,7 MFt-os áron!

A beltér:

A faház belülről szigetelt, 1,80-2,0 m belmagasságú. Az ingatlanon áram és fúrt kút található. Fűtése kandallóval történik. Héjazata pala. 30x30-as aljzatbetonnal burkolt. Az egylégteres építmény a nappali, a háló és a konyha szerepét is betölti. A mellékhelyiség külön épületben található. A főépület mellett két másik kisebb faépület is található az ingatlanon., cca. 3-4 m2-esekek. Itt kapnak helyet a kerti szerszámok, a fűnyíró, stb. Az ingatlan teljesen be van rendezve, hűtőgéptől a televizióig mindennel felszerelt, amit eladó az ingatlannal együtt továbbad.
A vevő tulajdonosává válik a tó és az ott található erdő egy részének is, mivel magánterületről van szó. Az ingatlan előtt gépjármű tárolására megfelelő rész alakítható ki.

A környékről:

Ez az ingatlan ideális nyaralásra, de egyszemélyes legénylakásnak is kitünően megfelel, mível akár télen is lakható. A 166-os busz kb. 8 perc sétányira található, de ha gépjárművel rendelkezik 2-3 perc alatt elérhető a belterületi rész.
Ha felkeltettem érdeklődését hívjon, vagy írjon emailt!


Elhelyezkedés

Budapest, XXIII. kerület, Soroksár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6363338


+36 70

Ingatlannet kód: NET6363338

Az általad megtekintett eladó Budapest, XXIII. kerület, soroksári nyaraló 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és félszoba). A nyaralóról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 24 m², míg a hozzá tartozó teleké 80 m². További jellemzői: a fal építési anyaga fa. A nyaraló ára 7,7 millió Ft, négyzetméter ára 320 833 Ft. Az ingatlant Balogh Klára hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6363338. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXIII. kerület, Soroksár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.