star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XXIII. kerület

  • 118 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

65 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XXIII. kerület

  • 118 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XXIII. kerület

  • 118m²


Ár:

65 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1996
Emelet
tetőtér
Szobák száma
4
Fűtés
gáz (egyedi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó egy két szinten elhelyezkedő 118 nm-es három hálószobás, nappalis, étkezős lakás, melyhez tartozik közös terület hányad az épületben, 40 nm kert és egy autóbeálló az alsó szinten. A lakás egy négy lakásos házban található, a rajzokon a „C” lakás megjelöléssel látható.

Rezsi szempontjából a villany külön mérős lakásonként, a fűtés egy gázórás, de korszerű hőmennyiség méréses rendszerrel kerül szétosztásra a költség. A Ház több lakásos, így megkapta a négy mennyiség kvótát a gáz fogyasztásra. A Társasházi alapítás elindítva.

Soroksár felső részén található az 1996-ban épített, átgondolt, gondosan tervezett és minőségi anyagokból kivitelezett, háromszintes ház. Függőlegesen a három lakás teljesen elválasztott, csak a központi részen illeszkednek egymáshoz, ahol mindegyik lakás földszintjéből megközelíthető az alagsorba lévő garázs. Mindegyik lakás önálló külső bejárattal, saját terasszal, saját kert területtel rendelkezik. A lakásokra jellemző az igényes kialakítás, mindegyik lakásban szintenként van egy Wc és fürdő.

Az alagsorban kapott helyet a három autó parkolását biztosító garázs, egyik állás alatt szerelőakna is van. Itt kapott helyet még a kazánház, a szauna és egy tároló helyiség is, mely egyben egy felszerelt nyári konyha is.

A földszint egy nagy tér, a nappali területe kettő lépcső szinteltolással és az eltérő burkolattal került elhatárolásra az étkező és a konyha területétől. A kövezet, mint a képeken is látható igényes és esztétikus.

A lakás emeleti része tetőtérben van, de a térdfal egy méteren van, így jól bútorozható, mint az a képeken is látható.
További lakások megvételére is van lehetőség, például idős szülőnek a „D” jelű egy szobás önálló lakás. Vagy a nagyobb „B” jelű lakás egy rokon/baráti család részére. A teljes ház kettő tulajdonossal rendelkezik.

Néhány képpel illusztrálom, hogy milyen belsőre számíthat, ha eljön személyesen megtekinteni. A konyha bútor és gépek az árban vannak, azonnal birtokba vehető. A hirdetésben nem lehet minden kérdésre kitérni, hívjon bátran, ha válaszokat szeretne.

Infrastruktúra – Alapellátás Pesterzsébeten a központban vagy Soroksár Hősök terénél maradéktalanul rendelkezésre áll.

Közlekedés – Soroksári H6-os Hév, melyet a terv szerint becsatlakoztatnak a Kálvin térnél a Metro-hoz. 66-os busz a Határ úti Metro-hoz.

A környékről:

Infrastruktúra – Alapellátás Pesterzsébeten a központban vagy Soroksár Hősök terénél maradéktalanul rendelkezésre áll. Infrastruktúra – Alapellátás Pesterzsébeten a központban vagy Soroksár Hősök terénél maradéktalanul rendelkezésre áll.


Helyiségek

Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Gardrób
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XXIII. kerület, Vargatelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6484082


Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, XXIII. kerületi (Vargatelep) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 118 m². További jellemzői: az építés éve 1996, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 65 millió Ft, négyzetméter ára 550 847 Ft, ami a Budapest, XXIII. kerületi átlaghoz képest 39%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nagy Dezső referens a Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6484082. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.