star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budaörs

  • 160 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 700 m²

    telek

Vételár:

229,9 millió Ft

Eladó ház Budaörs

  • 160 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 700 m² telek

  • Eladó ház Budaörs

  • 160m²


Ár:

229 900 000 Ft

Építés éve
2022
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
egyéb

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Leírás
Igazi különlegesség!
Budaörs legszebb domboldalán új építésű 4 szobás önálló családi ház nagy telken!

Csikidűlőn, a Csíki-hegyek erdői és természetvédelmi területei által körülvett, mindössze 2 utcás, különálló kis részének déli fekvésű domboldalán eladó egy különleges, modern, a déli tájolásnak köszönhetően egész nap napfényes, nappali + 3 szobás új építésű ház hatalmas, 700 nm-es sík telken.

Csikidűlő Budaörsnek az a néhány utcás, csendes kis része, ami az erdőtől csak pár háznyira és a Szabadság úttól, buszjáratoktól mindössze 4-5 perc sétára található a természetvédelmi területtel körülvéve.

A HÁZ:

A 700 nm-es, sík telken álló, modern stílusban épült házat a Törökugratóra és a környékbeli dombokra néző kilátáshoz és a déli tájoláshoz tervezték, hogy minden szoba, a terasz és az erkélyek is egész nap napfényesek legyenek. A felkelő nap rögtön besüt a szobákba, a nappaliba és a nagy étkezős konyhába, így a ház minden helyisége egészen késő délutánig gyönyörű napfényes marad.

A nappali és az étkező a kert felé szinte a teljes felületén üvegfalakkal kapcsolódik a teraszhoz és a kerthez, így a sok zöld és az egész nap besütő napfény igazán különleges élményt ad a háznak.
A telek két utca felől is rendelkezik bejárattal, mindkét oldalon kocsibeállókkal, amik elektromos kapun keresztül megközelíthetőek és együtt akár 6-7 autó számára is kényelmes parkolást biztosítanak.
A sík telken van lehetőség nagyméretű medence kialakítására.

A ház 2 szinten összesen br. 160 nm, amihez egy 60 nm-es terasz és egy közel 100 nm-es térkövezett kocsibeálló is tartozik, valamint a telek másik végén kialakított második kocsibeálló, ahol még 3 autó kényelmesen elfér.

Ez a ház a környezetét, a minőségét és a kialakítását tekintve is Budaörs gyöngyszeme és teljesen egyedülálló a piacon, rajta kívül nincs olyan újépítésű ingatlan, ami teljesen különálló ház, ekkora telekkel rendelkezik és ilyen szép környéken található.

MINŐSÉG:

A házat a tulajdonos nem eladásra, hanem saját magának építette a legnagyobb igényességgel, válogatott szakemberekkel, komoly műszaki felügyelet és folyamatos, szigorú minőségellenőrzés mellett.
A minőség, a modern szemlélet és a tökéletes tervezés minden részletben megmutatkozik a gondos tájolástól, a remek alaprajzi elrendezéstől a felhasznált anyagokig.
Az építkezés és a műszaki megoldások minden részéről fotódokumentáció készült.

Az építkezés a legutolsó fázisában van, a ház szinte azonnal, pár héten belül birtokba vehető!

Az árba a felsoroltakon kívül bele tartoznak a WELLIS fürdőszobabútorokhoz és szaniterekhez minőségben és igényességben is méltó magas minőségű burkolatok és parketták, teli üveg erkély korlátok és olasz Design belső ajtók. A konyhabútor és gépesítés külön megbeszélés szerint, igény esetén szintén megoldható.

A KERTKAPCSOLATOS ALSÓ SZINT alapterülete br. 71,3 nm + 60 nm terasz
Itt található egy 41 nm-alapterületű kertkapcsolatos nappali + étkezős konyha, egy kényelmes fürdő nagyméretű épített zuhanyzóval + wc-vel, előszoba és egy tárolóhelyiség beépített széffel, és a felső szintre vezető lépcső.
A nappaliból és az étkezős konyhából a 60 nm-es teraszra és a kertbe léphetünk ki.

A belmagasság az átlagos újépítésű házakénál nagyobb: közel 3 méter, ami a modern, teljes felületű üvegfalak és a benapozottság mellett szintén hozzájárul a tágas térérzethez és a ház különleges hangulatához.

A FELSŐ SZINT alapterülete összesen br. 71,3 nm + 17,2 nm erkélyek
Itt 3 erkélyes szoba található (13,7 nm, 12 nm, 12 nm), egy kádas fürdő wc-vel, közlekedő és az alsó szintre vezető lépcső, emellett kialakítottak a padlástérben egy kb. 30 nm alapterületű tárolót is, ami lenyitható lépcsővel megközelíthatő.

A belmagasság itt is az átlagnál nagyobb: 3 méter.
Mindhárom szoba saját erkéllyel rendelkezik és a hatalmas ablakoknak köszönhetően mindenhonnan gyönyörű a kilátás!

ÉPÍTÉSI MÓD:

A ház a skandináv országokban és Európa más részein is népszerű, legidőtállóbb és legjobban értékálló építési móddal készült, monolit vasbeton szerkezettel és falakkal, a legkorszerűbb 15 cm vastag külső hőszigeteléssel.
Ez a szerkezet garantálja, hogy a házon a későbbiekben sem keletkeznek repedések vagy károk, ellenáll minden természeti hatásnak és az idő múlásával semmit sem veszít az értékéből. Ez a tökéletesen megtervezett ház még 200 év múlva is állni fog, és az idővel esedékes felújítások költsége is minimális lesz az építési módnak köszönhetően.

MŰSZAKI ADATOK:

Falak: 35 cm falvastagság monolit vasbeton szerkezettel és 15 cm vastag korszerű hőszigeteléssel
Födémek és lépcsők: monolit vasbeton szerkezet
Hőszigetelés: 15 cm vastag külső hőszigetelés
Fűtés: Victrix Extra kondenzációs kazán minden helyiségben padlófűtéssel
Tetőfedés: Bramac Tectura Thermo P5 antracit cserép
Tetőszigetelés: szigetelő fólia + hőtartó fólia, kétrétegű extra szigeteléssel (kőzetgyapot + hungarocell)
Térkövezett terasz, lépcsők és kocsibeálló
Térkövezett kerti út a távolabbi kocsibeállótól a házig
Ablakok: hőszigetelt Peteck külső nyílászárók
Klíma: központi GREE klímarendszer minden szobában külön egységgel (összesen 4 db)
WELLIS fürdőszobabútorok, szaniterek és csapok
Magas minőségű, prémium burkolatok és parketták
Olasz Design minőségi belső ajtók
Közművek: csatorna, víz, gáz, áram
A külső szigetelésbe rejtett Galeko Stal négyszög szelvényű ereszrendszer
Kert: teljes kertrendezés után, füvesítve, kiépített öntözőrendszerrel kerül átadásra
2 db elektromos kapu, kerítés
2 külön kocsibeálló összesen 6-7 autó számára
Riasztórendszer
Beépített széf

A KÖRNYÉK:

Csikidűlő Budaörsnek az a néhány utcás, csendes kis része, ami az erdőtől csak pár háznyira és a Szabadság úttól, buszjáratoktól mindössze 4-5 perc sétára található a Csíki-hegyek természetvédelmi területével körülvéve.
Itt nincs átmenő forgalom, teljes csend és a környező erdők jó levegője jellemzi a környéket.
A környéken rengeteg a természeti érték és a látnivaló, a háztól 2 perc sétára gyerekekkel is remekül lehet kirándulni, piknikezni, túrázni. A népszerű túraútvonalakon és kirándulóhelyeken bejárhatjuk a környező erdőket, kiránduló utakat.

Budapestre akár busszal is hamar bejuthatunk, de Budaörs belső részein is rengeteg üzlet, bevásárlási lehetőség található.

Csak személyes időpontegyeztetés után megtekinthető.
Ha bármilyen további kérdése van, vagy szeretné személyesen is megnézni a házat, kérem keressen telefonon.

A ház 229,9 M. Ft-ért eladó, szinte azonnal, pár héten belül birtokba vehető!


Elhelyezkedés

Budaörs, Csikidűlő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6304268


Borosné Karácsony Szilvia

Borosné Karácsony Szilvia

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 30

Ingatlannet kód: NET6304268

Borosné Karácsony Szilvia

Borosné Karácsony Szilvia

Ingatlanreferens további ingatlanjai

Az általad megtekintett eladó budaörsi (Csikidűlő) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 700 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 229,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 436 875 Ft, ami a budaörsi átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Borosné Karácsony Szilvia referens a Max Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6304268. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budaörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.