Eladó földterület Buzsák

  • 4 580 m²

    alapterület

Ár:

1,8 millió Ft

Eladó földterület Buzsák 1. kép Eladó földterület Buzsák 2. kép Eladó földterület Buzsák 3. kép Eladó földterület Buzsák 4. kép Eladó földterület Buzsák 5. kép

Eladó földterület Buzsák

  • 4 580 m² alapterület

  • Eladó földterület Buzsák

  • 4 580m²


Ár:

1 800 000 Ft

Az ingatlanról:

Eladó 4580m2 nagyságú zártkerti művelés alól kivett építési terület, amelyre víz és villany csatlakozás is kiépítésre került, a terület részben diófával beültetett.

Elhelyezkedés: saroktelek, jól megközelíthető. A kápolnához vezető út mellett található. A település legrégebbi műemléke az egyhajós, félköríves szentélyű, román kori Fehér Kápolna, amely egy Akts nevű, elpusztult középkori település plébániatemploma volt. 1704-ben készült, faragott szőlőindás, reneszánsz faoltára jelenleg a római katolikus templomban tekinthető meg.
Buzsák-Ceria külterület, amely része Buzsák község területének, a falu központjától számítva nagyjából 2,9 kilométer távolságra található. Jellegét tekintve: szőlő, pince és mezőgazdasági jellegű falurész.
Buzsák község Somogy megyében található, területileg a Fonyódi járás és a Lengyeltóti kistérség részeként besorolva. Idegenforgalmi aspektusból a Balaton turisztikai régióhoz, valamint a Dunántúl turisztikai és idegenforgalmi marketing régióhoz kapcsolódik.
A Csisztapusztai gyógyvizes fürdő távolsága 4 km. Kb 8 perc autóval és egész évben látogatható. A fonyódi strand kb. 9 km -re található, 15 perc autóval. Oktatási intézmények, bevásárlási lehetőség, buszállomás gyalogosan 10-15 percre találhatóak. Befektetés céljára is kiválóan alkalmas ingatlan,- a tervezett településfejlesztési programok ismeretében.
Pince, présház vagy hétvégi ház kialakítására ideális lehet a nyugalmat, csendet és természetet kedvelők számára, illetve azok számára, akik szívesen gazdálkodnának saját "birtokukon". Kerékpárral, autóval, de akár gyalogosan jól megközelíthető.

...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 248990


Elhelyezkedés

Buzsák, Buzsák Ceria


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5127347


+36 70

MUTASD

Ingatlannet kód: NET5127347

A telekről 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 4 580 m². A telek ára 1,8 millió Ft, négyzetméter ára 393 Ft. Az ingatlant Skrinyár Rózsa referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5127347. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Buzsák ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.