star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Békés

  • 102 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 500 m²

    telek

Vételár:

18,7 millió Ft

Eladó ház Békés

  • 102 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 500 m² telek

  • Eladó ház Békés

  • 102m²


Ár:

18 700 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Békés egyik nagyon kedvelt részén a fürdőhöz közel eladó egy 500 nm es telken található 102 nm alapterületű téglaépítésű emeletes családi ház hatalmas erkéllyel, amely az utcafrontra néz. A ház a 80 as években épült alapja beton, lábazata beton és tégla falazattal. A födém vasbeton illetve a tetőszerkezete is masszív vasból készült. A ház oldalán található egy bejárati ajtó, melyen belépve egy előszobába érünk. Ebből nyílik egy közlekedő és a nyitott lépcsőház. A közlekedőn keresztül megközelíthetjük a konyha étkezőt és a főzőfülkét, illetve egy tusolós fürdőt kézmosóval és egy hatalmas utcafronti szobát. Az étkezőből nyílik még egy fél szoba illetve egy kézi kamra is. A lépcsőházon fölérve a felső szintre találhatunk egy gardrób helyiséget egy fürdőkádas fürdőszobát illetve 2 db szobát is. Ideális nagy családos ház, amely egy kis gondoskodást igényel, de nagyon szépen kialakítható a mai igényeknek megfelelően, de jelen állapotában is beköltözhető. A ház fűtéséről egy kombi kazán gondoskodik, de a földszinten található udvarról nyíló kazánházban van egy működőképes vegyes tüzelésű kazán is.A ház udvarában garázs is található.


Elhelyezkedés

Békés


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6192048


Európa Ingatlanközvetítő

Európa Ingatlanközvetítő

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Európa Ingatlanközvetítő

Európa Ingatlanközvetítő

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6192048

Európa Ingatlanközvetítő

Európa Ingatlanközvetítő

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Európa Ingatlanközvetítő

Európa Ingatlanközvetítő

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó békési családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 102 m², míg a hozzá tartozó teleké 500 m². További jellemzői: az építés éve 1980. A családi ház ára 18,7 millió Ft, négyzetméter ára 183 333 Ft, ami a békési átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Európa Ingatlanközvetítő hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6192048. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békés ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.