star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csemő

  • 90 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 15 422 m²

    telek

Vételár:

37,5 millió Ft

Eladó ház Csemő

  • 90 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 15 422 m² telek

  • Eladó ház Csemő

  • 90m²


Ár:

37 500 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
2
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Csemőn 2 külön lakóházból álló 15.422 m2 területtel rendelkező tanya ingatlan eladó!
Az ingatlan könnyen megközelíthető helyen található, mégis csendes nyugodt környezetben.
A kettő Ingatlan közül az egyik vert falazatból épült alapja megerősített szerkezetileg kiváló állapotú, melyben egy külön álló szoba lett kialakítva. A másik ingatlan vegyes falazatból épült 30 m2 önálló lakó rész lehet egy külön generáció részére, két éve a villanyvezetékek ki lettek cserélve víz ellátásról fúrt kút gondoskodik. Mindkét ingatlan fűtését vegyes tüzelésű kazán radiátorokkal biztosítja.
Az egész terület körbe van kerítve, rendelkezik még egy fúrt kúttal, locsoláshoz használható kiállásokkal, egy 3 állású kemencével ( füstölő, üstház, kemence).
Kiemelném az ingatlan besorolását mely tanya, szőlő, szántó,
(Felir számmal rendelkezik, ez azt jelenti hogy kis létszámú állat tartásra engedélyezett telep).
Az ingatlanok igény esetén bővíthetők, területe önmagáért beszél, rengeteg gyümölcsfa található rajta, amennyiben állat tartásban vagy gazdálkodásban gondolkodik, vagy befektetne hívjon bizalommal.
Ehhez a tanyához vásárolható még Alsó Lajoson egy 22.816 m2-es terület. Igény esetén ezt hozzá adja külön vételárért a tulajdonos.

A környékről:

Rendezett, csendes


Helyiségek

Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Csemő, 2 külön lakóházból álló 15.422 m2 területtel rendelkező tanya ingatlan eladó!


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6445025


Balla Ingatlan - Kecskemét

Balla Ingatlan - Kecskemét

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6445025

Balla Ingatlan - Kecskemét

Balla Ingatlan - Kecskemét

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó csemői (2 külön lakóházból álló 15.422 m2 területtel rendelkező tanya ingatlan eladó!) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 15 422 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 37,5 millió Ft, négyzetméter ára 416 667 Ft, ami a csemői átlaghoz képest 30%-kal magasabb. Az ingatlant Borbély Hajnalka referens a Balla Ingatlan - Kecskemét irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6445025. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csemő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.