star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csepreg

  • 95 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 450 m²

    telek

Vételár:

57,9 millió Ft

Eladó ház Csepreg

  • 95 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 450 m² telek

  • Eladó ház Csepreg

  • 95m²


Ár:

57 900 000 Ft

Építés éve
2023
Szobák száma
4
Fűtés
cirkófűtés

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Ne várja meg, amíg az árak az egekig érnek!
Szombathelytől 20 km-re, Csepregen épül egy nappali + 3 szobás, 95 nm-es családi ház 2024. III.negyedévi átadással. A kiváló referenciákkal rendelkező, megbízható, korrekt kivitelező, a kialakításnál a legmodernebb műszaki megoldásokat alkalmazza. A családi ház 15 cm-es homlokzati szigeteléssel, három rétegű műanyag nyílászárókkal, a padlófűtés - kondenzációs kombi gázkazánnal, klíma-, és napelem előkészítéssel, 450 nm-es saját telekkel, fedett kocsibeállóval készül. Hideg-, melegburkolatok, szaniterek, belső ajtók egyedi igény szerint választhatók, a műszaki tartalom a jogszabályok és a józan ész határain belül változtatható.
Az ingatlan a város csendes mellékutcájában épül, közel a belvároshoz, szép természeti környezetben. Falusi CSOK igénybe vehető. Kulcsrakész vételár - telekkel együtt: 57,9 M Ft.

Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat kollégáinktól!

eladó új ingatlan Csepreg
eladó családi ház Csepreg
új családi ház Csepreg
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Terasz
14m²
Wc
2m²
Fürdőszoba
9m²
Konyha
12m²
Szoba
12m²
Szoba
11m²
Szoba
13m²
Nappali
24m²

Elhelyezkedés

Csepreg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6356602


Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6356602

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó csepregi ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 95 m², míg a hozzá tartozó teleké 450 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fűtés típusa cirkófűtés. Az ikerház ára 57,9 millió Ft, négyzetméter ára 609 474 Ft, ami a csepregi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Derecskei Csaba referens az Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6356602. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csepreg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.