star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Cserkeszőlő

  • 440 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 050 m²

    telek

Vételár:

350 millió Ft

Eladó ház Cserkeszőlő

  • 440 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 050 m² telek

  • Eladó ház Cserkeszőlő

  • 440m²


Ár:

350 000 000 Ft

Építés éve
1950
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Cserkeszőlőn  a közkedvelt gyógyfürdő szomszédságában eladóvá vált ez az exkluzív, minden igényt kielégítő kúria!

Az ingatlan vételára tartalmazza a benne található nem mindennapi szépségű barokk stílusú bútorokat!

Az 1050 m2-es telken lévő  440 m2 területű  épület (ebből a terasz 80m2) belső két szintes , 4 bejárattal.  

A felső szinten van 2 konyha, 4 hálószoba mindegyik saját  fürdőszobával,  2 WC, és a központi helyiség, egy hatalmas nappali a kert felé néző terasz kapcsolattal. Igényes, berendezése egységet képez, stílusban , színben  minden harmonizál. A képek magukért beszélnek!

 Az alsó szinten egy elektromos kapuval ellátott garázs, a 28 férőhelyes mozi terem, szauna, biliárd szoba , kondi terem ( ami jó helye lehet egy jakuzzi elhelyezésének is), és a kazánház található. Nem elhanyagolható  tényező az ingatlanhoz tartozó kertrész sem!

A fűtése cirkó padlófűtés, a nappaliba beépítésre került, egy nagyon szép kandalló, ami azon túl, hogy emeli a nappalink hangulatát, kellemes meleget is biztosít. A hűtésről klíma gondoskodik.

A kúria egykor a fürdő kiemelt vendégei számára biztosított színvonalas ellátást.

Cserkeszőlő legfőbb vonzereje tehát  a GYÓGYHATÁSÚ TERMÁLFÜRDŐ! Sok gyógyulni és pihenni vágyó látogatót hoz a községbe. Ezért ez az ingatlan nemcsak családi otthonnak, de apartmannak, panziónak is kiváló lehetőség lehet!

Tehermentes, azonnal birtokba vehető!

Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, ha további információra lenne szüksége hívjon bizalommal!

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Utcára.


Elhelyezkedés

Cserkeszőlő, Napsugár utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6176959


+36 20

Ingatlannet kód: NET6176959

Az általad megtekintett eladó cserkeszőlői (Napsugár utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 440 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 050 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 350 millió Ft, négyzetméter ára 795 455 Ft, ami a cserkeszőlői átlaghoz képest 56%-kal magasabb. Az ingatlant Jantó Gabriella referens az Aktív7 Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6176959. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Cserkeszőlő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.