star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csopak

  • 280 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 800 m²

    telek

Vételár:

248 millió Ft

Eladó ház Csopak

  • 280 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 800 m² telek

  • Eladó ház Csopak

  • 280m²


Ár:

248 000 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
2
Szobák száma
6 (4 + 2)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

CSOPAKON ÖRÖK PANORÁMÁS, KÜLÖNLEGES HANGULATÚ CSALÁDIHÁZ ELADÓ!
A népszerű Balaton parti településen kínáljuk eladásra ezt az ingatlant, amely nagyon szép ápolt kerttel rendelkezik, kerti tóval, aranyhalakkal,parkosított kerttel, igazi oázis a kikapcsolódáshoz.Az ingatlan szomszédságában a csopaki védett szölő ültetvények egészítik ki a balatoni panoráma hangulatát.
A telken két épület található, a fő épület alkalmas, családiházként vagy nyaralókénti hasznosításra.Az épületbe érve előtér, tágas nappali, hálószoba, fürdőszoba, konyha, hangulatos, panorámás télikertben találjuk az étkezőt.A tetőtérben lévő óriási hálószoba fantasztikus panorámával rendelkezik.Az alsó szint külön bejárattal is rendelkezik, valamint a belső lépcsőn keresztül is megközelíthető, itt két szoba és gardrób gondoskodik a kényelemről.
 
A kert nyugati részében került megépítésre egy 50nm-es épület, amely vendég háznak vagy alkotó műhely,galériaként is hasznosítható.Az ingatlan garázzsal rendelkezik, valamint a  zárható udvarban 3autónak is van még hely.
Amennyiben ez a művészi szellemiséget sugárzó örök panorámás , gyönyörű  ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérjük hívja a balatonfüredi Lakáskulcs Ingatlan Irodát a +36 304506590-es telefonszámon.


Elhelyezkedés

Csopak


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET4905907


LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET4905907

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó csopaki családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 35 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 280 m², míg a hozzá tartozó teleké 800 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla. A családi ház ára 248 millió Ft, négyzetméter ára 885 714 Ft, ami a csopaki átlaghoz képest 19%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Éhardt Gyöngyi referens a LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 4905907. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csopak ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.