star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csopak

  • 200 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 1 253 m²

    telek

Vételár:

215 millió Ft

Eladó ház Csopak

  • 200 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 1 253 m² telek

  • Eladó ház Csopak

  • 200m²


Ár:

215 000 000 Ft

Építés éve
2019
Szintek
1
Szobák száma
8 (6 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Csopak a Balaton északi partjának egyik legkiemelkedőbb települése - mind strandja, mind pedig elhelyezkedésének köszönhetően. A település nemcsak nyáron, de az őszi-téli időszakban is szívesen látogatott kiváló éttermei, jó borai és természeti értékei miatt.

Ha itt keres befektetési lehetőséget, akkor meg is találta! A 71-es út alatt, csupán 400 méterre a strandtól található 1253 nm-es területen ez a 200 nm-es családi ház. Vendégei bármilyen tömegközlekedéssel és gépkocsival egyaránt nagyon könnyen idetalálnak majd és élvezhetik a gondtalan pihenést!
Az épület jelenlegi arculata 2019-ben készült el, ekkor egy mindenre kiterjedő felújítást és átalakítást végeztek jelenlegi tulajdonosai. Ekkor került kialakításra 4 teljesen elszeparált, külön bejáratú apartman. (1 db 3 szobás, 2 db 2 szobás és 1 db 1 szobás)
Minden lakrész saját fürdőszobával, konyhával rendelkezik és hűtő-fűtő klímával, ezáltal komfortossá téve a nyári időszakot, és meghosszabbítva az őszi szezont.
A víz- és villanyvezetékek cseréje is megtörtént, redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt új nyílászárók kerültek beépítésre és 6 cm külső szigetelést kapott az épület.
A vételár az apartmanok teljes felszerelésével együtt értendő, úgy mint az új hűtők, televíziók, bútorok, ágyneműk, főzőlapok.
A következő szezon is már szinte teljesen be van foglalva, a vendégek nagyrésze visszatérő, így könnyen tovább üzemeltethető.
A gépjárművek számára a kerítésen belül térkövezett parkoló került kialakításra.
Az ingatlanhoz tartozik egy melléképület és borospince is! A különálló kis ház akár gondnoki laknak is használható, vagy plusz 1 apartmannak!
Az udvar szépen parkosított, szőlőlugas, grillező helyek, ping-pong asztal várja a nyaralókat. Az öntözés fúrt kútból megoldott.
Remélem felkeltette érdeklődését és közösen megtekintjük az ingatlant! Hívjon és megbeszéljük a részleteket +36 20 406 7985
Dream-Ing! Álomból Otthont!


Elhelyezkedés

Csopak, Fürdő utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6365480


+36 20

Ingatlannet kód: NET6365480

Az általad megtekintett eladó csopaki (Fürdő utca) családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 200 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 253 m². További jellemzői: az építés éve 2019, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 215 millió Ft, négyzetméter ára 1 075 000 Ft, ami a csopaki átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóth Adrienn referens a Dream-Ing irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6365480. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csopak ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.