star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csopak

  • 184 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 576 m²

    telek

Vételár:

99,9 millió Ft

Eladó ház Csopak

  • 184 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 576 m² telek

  • Eladó ház Csopak

  • 184m²


Ár:

99 900 000 Ft

Szintek
3
Szobák száma
8 (6 + 2)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban

Az ingatlanról:

Csopak a Balaton északi partjának egyik legszebb és legfelkapottabb települése. Ha itt keres befektetési lehetőséget vagy több generáció együtt élésére alkalmas családi házat, figyelmébe ajánlom az alábbi ingatlant.

A háromszintes tégla épület szintenként 1-1 apartmanná alakítható 1 lépcsőházi ajtó nyitásával! Jól kiadható egész évben, 3 km-re található a csopaki, 4 km-re a füredi strandtól.

A ház 2016-ban kapta meg mostani küllemét, ekkor került hozzáépítésre az új oldalsó lépcsőház, új tetőszerkezetet építettek és beépítették a tetőteret is. A földszint és középső szint fűtése cirkó gázkazánnal történik, de alternatívaként vegyes tüzelésű kazán beüzemelésére is lehetősége van. A nyílászárók egy része már ki lett cserélve korszerű műanyagra, többsége 2 rétegű fa ablak.

A tetőtéri lakás fűtése tárolós gázkazán, a fűtés és meleg víz nem haladja meg a rezsi normát. Split klíma felhelyezésre került, gazdaságos költségű, jó megoldás a fűtési szezon kezdetére.

Szintenként megtalálható nappali+ 2 szoba, fürdőszoba, a földszinten található konyha is. A tetőtéri külön bejáratú lakásban amerikai konyhás nappali, étkező, fürdőszoba és 1+2 félszobát alakítottak ki. A tetőtéri ablakokból kinézve tihanyi részpanoráma tárul elénk, de a másik oldalon a kilátót és a hegyvidéket is csodálhatjuk.

Amennyiben a középső szintet megnyitjuk a lépcsőház irányába (1 ajtó kiépítése szükséges csupán hozzá), úgy 3 különálló apartmant nyerünk, ami Csopak ezen részén könnyen kiadható, nem csak a nyári szezonban.

Az udvarba több autó beállására elegendő hely van, az 576 nm-es saroktelken teljesen elszeparált első és hátsó kert kialakítható a vendégek részére.

Szeretné személyesen bejárni az ingatlant? Kérdése támadt? Keressen bizalommal és megbeszéljük a részleteket.

Dream-Ing. Álomból Otthont! +3620/406-7985


Elhelyezkedés

Csopak


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6365511


+36 20

Ingatlannet kód: NET6365511

Az általad megtekintett eladó csopaki családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 184 m², míg a hozzá tartozó teleké 576 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 99,9 millió Ft, négyzetméter ára 542 935 Ft, ami a csopaki átlaghoz képest 51%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóth Adrienn referens a Dream-Ing irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6365511. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csopak ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.