star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csorna

  • 100 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 446 m²

    telek

Vételár:

33,3 millió Ft

Eladó ház Csorna

  • 100 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 446 m² telek

  • Eladó ház Csorna

  • 100m²


Ár:

33 300 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Unod már a nagyváros nyüzsgését? Nyugalomra vágysz?

Ha idilli környezetben szeretnél élni, akkor ez a számodra megfelelő ingatlan! Minden meg van benne amire szükség lehet!
Csornán központi helyen található, bár itt amúgy sincsenek nagy távolságok.
A telek majd 450 nm, így sok gondod nem lenne a fűnyírásra sem és az állattartásra is alkalmas melléképületekkel teljessé teheted a vidéki életed, megtöltve élettel az udvart. Itt csatlakozik hozzá még egy műhely, valamint egy garázs is.

A házba pár lépcsőfokon keresztül tudunk bejutni, mert a ház teljes területe alatt pince található. A kis télikertszerű előtérből a folyosóra belépve rengeteg lehetőség tárul elénk. Balra a 2 utcai szobába léphetünk be, szembe a leválasztott mellékhelyiséggel rendelkező fürdő található. Jobbra pedig egy tágas étkező - konyha, amihez kapcsolódik két kisebb helyiség: egy padlás feljáró és egy kamra. Ha ki akarunk menni a kertbe könnyen megtehetjük a hátsó fedett lépcsőn keresztül.

Ha nem a puszta közepén szeretnél élni, hanem egy kis városban képzeled el napjaid ez lehet a legjobb választás számodra!

Ne maradj le róla és kezdj egy nyugodtabb életet még ma!

Referencia szám: HZ023433-IN


Elhelyezkedés

Csorna


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6296974


+36 30

Ingatlannet kód: NET6296974

Az általad megtekintett eladó csornai családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 446 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 33,3 millió Ft, négyzetméter ára 333 000 Ft, ami a csornai átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lőrinczy Luca referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6296974. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csorna ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.