star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csór

  • 230 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 730 m²

    telek

Vételár:

225 millió Ft

Eladó ház Csór

  • 230 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 730 m² telek

  • Eladó ház Csór

  • 230m²


Ár:

225 000 000 Ft

Építés éve
2017
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Székesfehérvártól 5 km-re, Csór új negyedében a Tési fennsík lábánál, nyugodt csendes környezetben, 20 percre a Balatontól eladó egy mediterrán stílusú luxus ingatlan!A ház 4 éve teljes, prémium minőségű felújításon esett át! Ha ide bejössz, garantáltan nem akarsz menni sehova, mintha egy luxus nyaraláson lennél, ahonnan nem kell hazamenni, mert már otthon vagy!A fotók magukért beszélnek! Minden tökéletes, úgy ahogy van! A berendezés megállapodás tárgyát képezi, ide csak be kell költözni , minden adott ahhoz, hogy jól érezd magad!Ahogy belépünk az előszobába egy hatalmas nappali fogad, amiben panoráma kandalló lett kialakítva, amerikai konyhával-étkezővel.4 hálószoba, 2 fürdőszoba, szauna, két gardróbszoba, mosókonyha, garázs, fedett kocsibeálló.A fűtést kondenzációs kazán biztosítja, valamint központi klímarendszer van kiépítve.A vezetékes vízhálózatra vízlágyító berendezés van kötve, ami előtt víztisztító rendszer van!Az igényesen kialakított kertben öntözőrendszer és feszített víztükrű, fűthető automata medence ellenáramoltatóval.5 személyes jakuzzi, napozóterasz, kerti lámpák, amihez az áramot a napelem szolgáltatja! Kerti zuhanyzó solar melegítéssel.Mindenhol szúnyogháló, spaletta, kézműves lámpák a házban és a kertben is, olasz prémium minőségű burkolatok, gyepszőnyeg, öntözőrendszer, gyönyörű növények. Komoly érdeklődés esetén hívjon bizalommal, nem fog csalódni!
Ingyenes hitelügyintézéssel, igény szerint ügyvédi támogatással várom hívását!
+36-30-925-2391

Referencia szám: HZ013127


Elhelyezkedés

Csór


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6405156


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6405156

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó csóri családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 230 m², míg a hozzá tartozó teleké 730 m². További jellemzői: az építés éve 2017, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 225 millió Ft, négyzetméter ára 978 261 Ft, ami a csóri átlaghoz képest 33%-kal magasabb. Az ingatlant Kurgya György referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6405156. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csór ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.