star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csömör

  • 470 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 886 m²

    telek

Vételár:

185 millió Ft

Eladó ház Csömör

  • 470 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 886 m² telek

  • Eladó ház Csömör

  • 470m²


Ár:

185 000 000 Ft

Építés éve
1998
Szintek
3
Szobák száma
6
Fűtés
padlófűtés

Az ingatlanról:

Színvonalas Egyedi Tervezés És Igényes KIVITELEZÉs! Nagy Terek! Sok Szoba! Dupla Komfort! Beltéri Medence! Elegáns Családi Ház!

Eladó Csömör családi házas övezetében, természethez közel, egy 1998-ban épült és elismert építész által tervezett, 3 szintes, dupla komfortos, 7 szobás önálló családi ház, br. 468 nm alapterülettel, 861 nm-es telken rendezett kerttel, pincével, beltéri medencével, dupla garázzsal.

A ház földszinti részén a szélfogóval (6 nm) kialakított bejáraton keresztül jutunk az előszobába (9 nm), ahonnan akár jobbra, akár balra indulva a tágas, napfényes nappaliba (56 nm) érkezünk, melynek egyik sarkában kapott helyett a konyha (10 nm) és az étkező is. A nappaliból kilépve félköríves 80 nm-es teraszra érkezünk, melynek árnyékolását a szőlővel befutatott pergola biztosítja. A nappali meghitt hangulatát a középen elhelyezkedő kandalló tovább emeli. Ezen szinten találunk még 1 szobát (11 nm), gardróbszobát (5 nm), fürdőszobát (5 nm), vendég Wc-t (3 nm), mosókonyhát (7 nm) és a kamrát (3 nm).
Az emeleti rész szimmetrikus elrendezésű, a két oldal gyakorlatilag tükörképe egymásnak, melyet a tágas, sok ablakos nappali, társalgó (48 nm) köt össze. Egy-egy oldalon 2-2 szoba (11 és 12 nm), gardóbszoba (7 nm) és 1-1 fürdőszoba (5 nm), valamint a télikert (6 nm) található.
A pince részen a 6*4 m-es 1,5 m mély fűthető betéri medence kapott helyett (medencetér 46 nm) a hozzá tartozó gépészeti résszel és a zuhanyzóval (5 nm). Ezen a szinten található még a gépészeti helység (5 nm), boros pince (9 nm), tároló (5 nm), külön Wc (2 nm), közlekedő (9 nm), valamint a dupla garázs és hozzá kapcsolódó műhely (46 nm).

A szinteket igényesen kialakított a falépcső köti össze. A tetőszerkezet mesterien kivitelezett látható gerendázatú, nyitott szerkezetű, így az emeleti szint óriási teret kapott padlástér megnyitásával. A térérzetet tovább növeli a felső nappali széles ablaksorra is. A szép, rusztikus famunka, a gerendázat, a tető szögei, hajlatai egyedi hangulatot teremtenek a felső szint tereinek.

A ház 38 cm-es Porotherm téglából épült, betonfödémmel, hőszigetelő vakolattal ellátva. Az ablakok 2 rétegű üvegezéssel fából készültek, ahogy a beltéri és a kültéri ajtók is. A ház fűtésrendszerét pár éve korszerűsítették, Baxi kondenzációs kazán került felszerelésre, mely a meleg víz ellátását is biztosítja. A hőleadás a közös terekben, fürdőszobában padlófűtéssel, míg a többi helyiségben radiátorokon keresztül megoldott. A meleg víz ellátásához és a medence fűtéséhez hozzájárul továbbá a tetőn elhelyezett 24 nm-es napkollektor rendszer is, mely a 2000 literes meleg víz tárolóba érkezteti a kész meleg vizet.
A tetőt agyagcserép fedi. Az ingatlan összközműves, saját mérőórákkal és 3*16 A 380 V elektromos ellátással is rendelkezik.
Az ablakok redőnyösek, és több helyen biztonsági, fém redőnnyel, valamint elektromos mozgatással felszereltek. A szobák hajópadlóval, a közös helyiségek nagyrészt márványlapokkal, fürdőszobák padlólapokkal burkoltak.
A garázsban 2 autó elhelyezése biztosított, a garázs és az utcai kapu elektromos mozgatású, a kocsi leálló elektromosan jégmentesíthető.
A házban riasztó rendszer működik. A beltéri medence vízellátását bő vizű saját fúrt kút biztosítja, melyről a kert öntözése is megoldott.
A ház stabil, jó állapotban van, a belső területek megkíméltek, újszerűek, köszönhető az igényes, színvonalas kivitelezésnek. A tetőtéri rész akár be is építhető, további helyiségek kialakíthatóak. A ház könnyen 2 vagy akár 3 generációssá alakítható.

A kert rendezett, fűvel, különleges növényekkel beültetett és 2 kisebb kerti tavat is magában foglal. Kerti részen zöldségtárolót is kialakítottak.

Ajánlom nagy családoknak vagy 2 generációs házakat keresőknek, sok helyiséget, tágas tereket kedvelőknek, és akik a főváros közelségét keresik, jó közlekedés mellett. A ház ugyan jelenleg egy generációt szolgál ki, de kis átalakítással könnyen 2 család számára is ideális lehet.

A környezet csendes, nyugodt, családi házas övezet. A település központ gyalog 15 perc alatt elérhető. Csömör közlekedése kiváló, távolsági busz, illetve Hév biztosítják a gyors bejutást Budapestre. M0 a település mellett halad el, ahonnan M3, és M2 pár perc alatt elérhető. Vásárlási lehetőség szintén kiváló, Auchan, és sok egyéb bolt a településen vagy a közelben. Bölcsőde, óvoda, iskola a településen megtalálható.

Igény esetén, kollégáink készséggel segítenek az adásvételi szerződéshez szükséges ügyvédi szolgáltatásokban, illetve a hitel ügyintézésben!

Ne maradjon le az ajánlatról! Keressen bizalommal, akár hétvégén is. +36706825972

A környékről:

Családi házas övezet, nyugodt, csendes környék.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Gardrób
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva

Elhelyezkedés

Csömör, Csalogány utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6461818


Dunakeszi és környéke - H&K Ingatlaniroda - Partneriroda

Dunakeszi és környéke - H&K Ingatlaniroda - Partneriroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6461818

Dunakeszi és környéke - H&K Ingatlaniroda - Partneriroda

Dunakeszi és környéke - H&K Ingatlaniroda - Partneriroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó csömöri (Csalogány utca) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 470 m², míg a hozzá tartozó teleké 886 m². További jellemzői: az építés éve 1998, a fűtés típusa padlófűtés. A családi ház ára 185 millió Ft, négyzetméter ára 393 617 Ft, ami a csömöri átlaghoz képest 47%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Páll Tamás referens a Dunakeszi és környéke - H&K Ingatlaniroda - Partneriroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6461818. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csömör ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.